Robomow webapp maakt robotmaaien nóg gemakkelijker

20 jaar na de introductie van de eerste robotmaaier op batterijen, lanceert Robomow een innovatie op het gebied van tuinieren: de ´MyRobomow´ webapp. Hiermee kan de gebruiker de robotmaaier op (iedere) afstand bedienen.

 


Bovendien kan men het schema aanpassen en de statistieken en de resultaten bekijken via de laptop en smartphone. Gebruikers die op reis zijn of veel van huis zijn (of gewoon niet van grasmaaien houden) kunnen zo toch hun gazon perfect bijhouden en genieten van het resultaat als ze thuis zijn.

In 2014 lanceerde Robomow al een app voor de mobiele telefoon, wat direct een groot succes was onder consumenten.  Deze eerste versie gaf de Robomow gebruiker al de mogelijkheid om de maaier op afstand te bedienen. Met MyRobomow gaat Robomow nog een stap verder: er is geen limiet meer in afstand en de gebruiker heeft meer inzicht in de status en de activiteiten.

De webapplicatie maakt verbinding met de Robomow maaier via het gsm-netwerk, waarmee de gebruiker verschillende activiteiten kan uitvoeren, zonder afstands- of tijdslimiet:

·      Maaischema: activeer of pas het maaischema aan, waar en wanneer je wil.

·      Rapportage: bekijk de statistieken van recente activiteiten en de status van de robotmaaier.

·      Geschiedenis: geeft inzicht in alle werkzaamheden die de robotmaaier heeft gedaan.

Test & Try

Early adopters kunnen, indien ze in het bezit zijn van een Robomow RX20 Pro, nu al inloggen en de webapp proberen via de Robomow website. Na het inloggen verschijnt er een gepersonaliseerd dashboard waarop de status van alle activiteiten in één oogopslag te zien is.

 

www.robomow.nl