Batibouw / Outdoortrends in een belevingstuin

Stone&Style by Ebema organiseert met partners Veranclassic, Fou d’Eau, Meubili en standenbouwer Deusjevoo een ‘beurs in de beurs’. Een prikkelende tuinbeleving op meer dan 700 m2 met de toepasselijke naam Outspiration – inspiratie voor 365 dagen buitenplezier.

Outspiration laat je kennismaken met dé outdoortrends voor 2018. Verwacht je niet aan een reeks producten. Hier ontdek je lifestyles, stijlen die matchen, elkaar aanvoelen en versterken. Je loopt door een tuin die prikkelt en inspireert. Je ontdekt een zwembad mét plage. Je relaxt aan een poolhouse, maakt kennis met een breed aanbod aan uitnodigend tuinmeubilair. Je kijkt, voelt, beleeft. Met de bijpassende tuingeuren door een professionele begeurder, aangepaste sfeerverlichting en muziek vergeet je even dat je op een beurs bent. Tot de experts je nuttig advies geven om je buitenruimte te verbeteren. En je tuin om te vormen tot een sfeervol verlengstuk van je woning.


Vier partners, één stand
Voor deze stand werkt Stone&Style by Ebema samen met Veranclassic, Fou d’Eau en Meubili. Namgrass, Buzon en Tati Events zorgen voor extra ondersteuning.

Stone&Style by Ebema biedt een uitgebreid en trendsettend gamma van hoogkwalitatieve tegels, klinkers, afwerking en meubilair in beton voor tuinen en terrassen. Dit gamma verdelen ze exclusief via de bouwhandelaren in België en Nederland.

Veranclassic is toonaangevend fabrikant van poolhouses, carports, tuinhuizen en veranda’s met de grootste showroom van de benelux.

Fou d’Eau is expert in prefab designzwembaden.

Meubili brengt in haar winkels in Knokke, Zedelgem en Oostende een breed gamma aan stijlvol tuinmeubilair dat inspeelt op de hedendaagse trends.