MATEXPO 2015

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. De beurs vindt plaats van 2 tot 6 september 2015. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO meer dan 40.000 bezoekers.

Het is een 100% professionele beurs en is bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie enz.


Grondverzet blijft het kernaanbod uitmaken van Matexpo met de aanwezigheid van de grootste merken ter wereld. Niet minder dan 400 exposanten, constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd. Op een oppervlakte van 135.000 m2 zullen zij er hun beste en nieuwste producten voorstellen. De bezoekers zullen dus kunnen kennismaken met een heel arsenaal van bouwmachines, recycling- en breekinstallaties, bouw- en hijskranen, werfvoertuigen, stellingen, bekistingen en tal van andere uitrustingen. Er zullen ruim 1400 merken vertegenwoordigd zijn, waaronder heel wat primeurs.

Sedert 2007 worden Awards uitgereikt aan de exposanten met het meest innovatieve product (Innovation Award) of dat met de meest milieuvriendelijke eigenschappen (Green Award).

Demozone

Blikvanger is een MATEXPO Demozone van meer dan 3ha waar de bezoeker voortdurend live demonstraties ziet en zelf machines kan testen. Op de MATEXPO Demozone is ook een uitdagend testparcours voor vrachtwagens.

MATEXPO_banner_300x150

www.matexpo.com