©Bosch Beton

Keerwanden, de basis voor elke trendy tuin

De zomer staat voor de deur. Dit is dé tijd om de tuin aan te pakken. Elk tuinseizoen is anders en ook dit jaar zijn er enkele tuintrends opgesteld met als overkoepelend thema duurzaamheid. Juist vanwege dit thema komt de betonnen keerwand extra goed tot zijn recht in elke tuin.

Gentle paradox

Eén van de tuintrends voor dit jaar is Gentle paradox en binnen deze trend draait alles om het contrast tussen hard en zacht. Door harde, robuuste materialen en rustige pastelkleuren te combineren ontstaat een harmonieus geheel. De betonnen keerwand biedt een perfecte aanvulling op deze stijl door de robuuste maar strakke uitstraling. Combineer de keerwand met de zachte uitstraling van bijvoorbeeld lavendel of sierlijke grassen en geef uw tuin een moderne tint.


Bosch Beton, uw solide partner in keerwandoplossingen.
©Bosch Beton

Duurzaam genieten

De tuintrends van dit jaar laten zien dat ontspannen en genieten hand in hand gaan met duurzaamheid. Het toepassen van beton past perfect binnen deze trends gezien beton alsmaar duurzamer wordt. Zo hebben de keerwanden van Bosch Beton een levensduur tot wel vijftig jaar en zijn ze volledig recyclebaar. De klantenbelofte van deze keerwandleverancier is niet voor niets ‘Building a solid future’. Wat vandaag gebouwd wordt, moet bijdragen aan de toekomst van morgen.

Bosch Beton, uw solide partner in keerwandoplossingen.
©Bosch Beton

Veelzijdigheid van keerwanden

Keerwanden zijn op diverse manieren toepasbaar in een tuin. Niet alleen voor esthetische doeleinden kunnen deze wanden toegepast worden maar juist op praktisch gebied kunnen keerwanden ook een uitkomst bieden. Zo kan er niveauverschil mee gecreëerd of opgevangen worden wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel in uw tuin.

Ook kunnen keerwanden gebruikt worden als beschoeiing aan de waterkant waardoor u van de totale oppervlakte van uw tuin kunt genieten. Voor de bevordering van de biodiversiteit in de tuin zijn er ook bio-keerwanden beschikbaar als mooi alternatief. In deze keerwanden kunnen verschillende planten en bloemen geplaatst worden die insecten aantrekken door middel van insectenhotels.

Bosch Beton, uw solide partner in keerwandoplossingen.
©Bosch Beton

www.boschbeton.be