De nieuwste helmset STIHL ADVANCE X-Climb

STIHL heeft de nieuwe helmset ADVANCE X-Climb voor professionele boomverzorgers in een modern design gestoken.

 


Professionele boomverzorgers hebben voor hun werk op grote hoogte een hoofdbescherming nodig die niet alleen de kwetsbare delen van het hoofd goed beschermt, maar ook licht is en comfortabel zit.

De stevige helmset overtuigt met zijn uitstekende gehoorbescherming (SNR 28) en zijn duurzame nylonvizier. Voor de gebruiker betekent dit een extra bescherming zonder het zicht te belemmeren. Dankzij het lage totale gewicht en het optimale evenwicht zijn de draageigenschappen van deze helmset bovendien uitstekend. De nieuwe 4-puntkinriem met innovatieve magneetsluiting zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten. Met de praktische draaiknop kan u de hoofdband tijdens het dragen aanpassen. Grote verluchtingsopeningen achteraan en aan de zijkanten beperken de warmtebelasting en helpen u het hoofd koel te houden, zelfs tijdens zwaar werk waarbij u veel zweet.  De reflecterende stroken op de helmschaal waarborgen bovendien een goede zichtbaarheid tijdens slechte weersomstandigheden en tijdens de donkere maanden.

De nieuwe helmset is conform DIN EN 12492 en DIN EN 397. Daardoor kan hij gebruikt worden bij professioneel onderhoud in bomen en voor klussen op de grond. De nieuwe STIHL ADVANCE X-Climb is volledig uitgerust als helmset verkrijgbaar en als veiligheidshelm zonder aanbouwdelen voor een individuele uitrusting.

stihl.be