marXact

Digitaal inmeten kan iederen groenprofessional

Precies zijn is een belangrijk onderdeel van het werk van professionals uit de groensector. De taken zijn uitgebreider dan slechts zorg dragen voor voldoende water voor bomen, planten en struiken. Van het aanleggen van een specifiek aantal vierkante meters kunstgras tot het plaatsen van op maat gemaakte bloembakken, een toffe veranda of de meest ingewikkelde en uitdagende tuinontwerpen die efficiënt worden aangelegd. Dankzij digitaal inmeten genereert u zelf de centimeter nauwkeurige data om precies aan de slag te gaan en projecten zo goed mogelijk uit te voeren. Het Hollandse marXact stelt u daartoe in staat.


Precies en met oog voor detail

marXact’s Mustafa Cakiroglu: “Wij maken digitaal inmeten mogelijk voor iedereen die een smartphone kan gebruiken. Dit doen wij met behulp van eigen ontwikkelde hard- en software. Onze UNI-GR1 is een GNSS ontvanger die dankzij satellietsignalen als GPS centimeter nauwkeurig werkt en UNIConnect is onze eenvoudig te gebruiken inmeetsoftware waarmee u punten, lijnen en polygonen opslaat. In no time stuurt u data naar het veld of juist kantoor dankzij uw persoonlijke UNI-Cloud omgeving. Hierdoor kunt u gemakkelijk zelf aan de slag en bent u niet langer afhankelijk van externe hulp van bijvoorbeeld een landmeter.”

CG Concept vakmagazine voor de groenprofessional: Digitaal inmeten kan iederen groenprofessional
marXact

Naast onafhankelijk te werk te gaan, biedt digitaal inmeten vele andere voordelen, waaronder:

  • Zelf inmeten of een tuin precies recht of wat schuin ligt
  • Referentiepunten inmeten vanwaar het ontwerpen kan beginnen
  • Nooit meer teveel of te weinig materialen inkopen
  • Precieze projectplanningen maken
  • Genoeg relevante informatie om gedetailleerde offertes te maken
  • Het eindresultaat evalueren door middel van opnieuw inmeten
  • Uiteindelijk, tevreden klanten met prachtig uitgevoerde groenwensen

Zelf ervaren

Wilt u lezen wat digitaal inmeten voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op marxact.com/hoveniers voor meer informatie. Liever direct ervaren hoe gemakkelijk uitdagende tuinontwerpen inmeten wordt en hoeveel tijd u daardoor bespaart? Mustafa: “Neem dan contact op voor een vrijblijvende demo, ik help u graag verder!”

www.marxact.com