© Firma Beel

Firma Beel: ecologische oplossingen voor machinepark

Wie op zoek is naar ecologische oplossingen voor het machinepark klopt best eens aan bij Firma Beel. Firma Beel biedt immers een mooi gamma aan met de nieuwste evoluties op dat vlak. Sinds kort verdeelt dit bedrijf het volledige gamma accu zitmaaiers van het merk Mean Green, verkrijgbaar met een autonomie tot 7,5 uur.


Op zoek naar een grasrobot voor het maaien van sportterreinen of graspleinen? Dan vormen de maairobots van Belrobotics, die met gemak een oppervlakte tot 24.000 m² aankunnen, een uitstekende keuze.

Firma Beel staat met zijn ‘The Power of Service’ vooral bekend in West- en Oost-Vlaanderen voor de verkoop, verhuur en herstelling van landbouw-, oogst-, grondverzet- en tuinbouwmachines. Met vestigingen in Wortegem-Petegem, Brugge, Ronse, Izegem, Lo-Reninge en binnenkort Roeselare tracht men zo dichtbij mogelijk bij de klant te staan en een goede service af te leveren.

Voor de kleinere machines zoals haagscharen, bladblazers, bosmaaiers, kettingzagen,… biedt men het professionele gamma van Stihl aan. En op het vlak van onkruidbestrijding heeft men een elektrische en hydraulische versie van Greenkiller, die werkt op basis van heet water en die makkelijk te bedienen is. Als invoerder van Giant stelt Firma Beel tot slot ook nog de nieuwe elektrische Giant G2200E kniklader voor. Deze machine heeft een eigen gewicht van 2,2 ton en kiplast van 1,9 ton. Met een 520Ah/48volt accu kan er continu 8 uur gereden worden.

www.firmabeel.be