©Bobcat

Bobcat biedt compleet programma machines voor de groenvoorziening

Bobcat heeft de laatste jaren diverse nieuwe machines geïntroduceerd. Een aantal ervan maakt deel uit van het Ground Maintenance Equipment (GME)-gamma, dat speciaal ontwikkeld is voor grondverzet, groenvoorziening en tuinonderhoud. Nu maaiers en apparatuur voor gazononderhoud aan het assortiment zijn toegevoegd, kunnen groenvoorzieners voor bijna alle compacte machines bij Bobcat terecht.

Naast de bekende collectie van minigravers, rups- en wielladers van Bobcat en een aanbod van meer dan honderd aanbouwdelen zijn met name de MT100-minirupslader, de compacte tractoren, de kleine knikladers en de compacte verreikers interessante machines voor groenvoorzieners, hoveniers en tuincentra.


Ze hebben allemaal de bekende Bobcat-eigenschappen: compact, onderhoudsvriendelijk, krachtig en robuust. De machines zijn dankzij aanbouwdelen als bakken, grijpers, boomfrezen, maaiers, grondboren, graders, harken en bezems geschikt voor vrijwel alle werkzaamheden.

Bobcat biedt compleet programma machines voor de groenvoorziening
©Bobcat

Maaiers en gazononderhoud

De Amerikaanse maaiers van Bobcat en de machines voor gazononderhoud van Ryan Turf, die vorig jaar aan het merk werden toegevoegd, worden met ingang van volgend jaar geleverd in de bekende wit-oranje Bobcat-uitvoering. Deze machines zijn voor hoveniers en groenvoorzieners een interessante aanvulling. De nieuwe serie Bobcat-maaiers bestaat uit vier modellen. Er zijn diverse configuraties met verschillende maaidekken, versnipper- en opvangsystemen leverbaar. Het voormalige Ryan Turf-aanbod bestaat uit tien modellen van beluchters, verticuteermachines, zodensnijders en zaaimachines.

www.bobcat.com/eu/nl

Bobcat biedt compleet programma machines voor de groenvoorziening
©Bobcat