Belgische Zwembad-, Wellness-, Zwemvijver- & Poolhousebouwer 2024/25: schrijf je in voor de wedstrijd!

Belgische Zwembad-, Wellness-, Zwemvijver- & Poolhousebouwer 2024/25: schrijf je in voor de wedstrijd!

De prestigieuze wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer’ is wellicht het belangrijkste evenement in de professionele zwembadsector. Dit jaar voegt de organisatie een nieuwe categorie toe aan de wedstrijd: ‘Poolhouses & bijgebouwen’. We spreken vanaf nu dus over de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness-, Zwemijver- & Poolhousebouwer van het jaar’. Ga jij elke dag met een grote passie voor ’t vak, techniek en afwerking aan de slag? Dan ben jij de ideale kandidaat voor de wedstrijd!

NIEUW: Schrijf je in voor de categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’

Je hebt het vast meteen gemerkt: aan de titel van deze prestigieuze wedstrijd is het woord ‘poolhouse’ toegevoegd. Dat komt omdat de wedstrijd dit jaar wordt uitgebreid met een volledig nieuwe categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’. Landelijk of modern, open of afgesloten, met wellnessfaciliteiten, sanitair of volledige buitenkeuken? Het bouwen van zo’n bijgebouw vereist heel wat kennis en vaardigheden.


Blink jij uit in het realiseren van totaalprojecten? Dan ben jij de perfecte kandidaat om deel te nemen aan de nieuwe categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’. Het is niet vereist dat er een waterpartij in de tuin is aangelegd om je in te schrijven in deze categorie.

Waarom meedoen?

De wedstrijd is een krachtig marketinginstrument dat je volop kan inzetten om het vertrouwen van de klant te winnen. Wie in de prijzen valt, wordt gepromoot in de (digitale) brochure van de wedstrijd en op de socialemediakanalen van ZwembadenPlus. Winnaars hebben dus duidelijk een streepje voor op hun concullega’s.

De nieuwe categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’ wordt mogelijk gemaakt door het consumentenmagazine Chic Gardens, dat zich richt op outdoor living. Naast de gebruikelijke media-aandacht die de winnaars ontvangen via ZwembadenPlus, zullen de winnaars in de categorie ‘Poolhouses & bijgebouwen’ ook uitgebreid worden gepresenteerd in het Chic Gardens-magazine.

Let op deze pointers en vergroot je kans om te winnen:

  • Stuur minimum 4 foto’s per project in.
  • Zorg dat er een duidelijke overzichtsfoto en een duidelijke foto van de technische installatie bij je inzending zit.
  • Schrijf je EXTRA in voor de nieuwe subcategorie ‘Zwembaden tot € 50 000′ en vergoot je kans om te winnen.
  • De prijscategorieën worden inclusief btw aangeduid. Hou je eraan want de jury ziet hier streng op toe.
  • Demobaden zijn niet toegelaten.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op www.zwembadenpro.be

Veel succes!