©Bosch Beton

Keerwanden in en om het water

Omdat de druk en kracht van water enorm is, is een stevige waterkering van belang tijdens het aanleggen van bijvoorbeeld zwemvijvers of watergeulen. Bosch Beton is regelmatig betrokken bij dergelijke projecten doordat de betonnen keerwanden speciaal gemaakt zijn voor zulke zware belastingen. De betonelementen zijn bovendien een duurzame keuze en zorgen voor een strak geheel door de gladde afwerking.

Waterkering

De toepassingen van keerwanden in de waterbouw zijn divers: het voorkomen van overstromingen met een zelfsluitende waterkering, het weren van water met een kademuur of juist het faciliteren van recreatie zoals zwemvijvers. Zo is er bij de aanleg van Villaresort Harderwold gebruikt gemaakt van keerwanden om luxueuze villa’s aan de waterkant te realiseren. Hier ondervangen de keerwanden niet alleen eventuele hogere waterstanden maar maken ze ook diverse vormen van waterrecreatie in het park mogelijk. 


Keerwanden van Bosch beton in en om het water, bijvoorbeeld bij het aanleggen van zwembaden en watergeulen.
©Bosch Beton

Plaatsing in- en rondom water

Bij Bosch Beton wordt er meegedacht in het hele proces; vanaf de offerte-aanvraag tot en met de oplevering. Bij grote projecten biedt de afdeling Projectvoorbereiding verdere ondersteuning bij de plaatsing van de keerwanden zodat de levering gegarandeerd goed en veilig verloopt. Maar ook na de afronding van een project wordt het contact met de klant onderhouden. Wat de vraag of het probleem ook is, hoe ingewikkeld ook, samen met Bosch Beton komt u tot de beste oplossing op maat voor uw situatie. 

Keerwanden van Bosch beton in en om het water, bijvoorbeeld bij het aanleggen van zwembaden en watergeulen.
©Bosch Beton

Uw solide partner in keerwanden

Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Voor elke vraag bieden ze een keerwandoplossing op maat. Ze leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons.

Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda om de footprint van Bosch Beton en van hun klanten zo klein mogelijk te maken. Zij werken toe naar een 100% circulaire productie van hun keerwanden in de toekomst. De klantenbelofte van deze keerwandleverancier is niet voor niets ‘Building a solid future’. Wat vandaag gebouwd wordt, moet bijdragen aan de toekomst van morgen. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot en solide partner.

www.boschbeton.be 

Keerwanden van Bosch beton in en om het water, bijvoorbeeld bij het aanleggen van zwembaden en watergeulen.