NOA verenigt design en buitenleven in uniek totaalbelevingspark

Maar liefst dertig internationale ‘outdoor living’ partners bundelen de krachten NOA Outdoor Living om je eind 2021 volledig te kunnen onderdompelen, inspireren en intrigeren.

 


Als een ‘tuinpaviljoen XXL’ rijst NOA in het Belgische Kruisem uit de grond langs de E17 autosnelweg. Achter de 380 m lange façade opgebouwd uit natuurlijke elementen en oplossingen uit het Renson outdoor living gamma, gaat een ‘zero energy impact’ project schuil.

“Nooit was een ‘outdoor living showroom’ zo compleet als wat NOA te bieden zal hebben,” klinkt het uit de mond van NOA Concept Manager Hilde Baekelandt. “Alles klopt tot in de details: van weidse tuin met zwembad tot ommuurde stadstuin, van balkon tot penthouse. Elke scène die dit totaalbelevingspark telt, werd zo vormgegeven dat je er zoveel meer in ontdekt dan de som van de samengebrachte merken. Hier beleef je ‘design, high end outdoor living’ zoals je dat nergens anders kan. Met ruimte voor input van en samenwerking met kunstenaars en designers, zet NOA het vizier zelfs helemaal open voor ‘out of the box’ ideeën om buitenleven naar een nooit gezien niveau te tillen.”

30 partners, 1 gemeenschappelijk doel

Dertig internationale high end partners maken van NOA het neusje van de zalm als het op uniek buitenleven aankomt. Hier geen geïsoleerde producten, maar scènes. Geen ondoordacht samenspel van losse designstukken, structuren en meubels, maar gestileerde totaalplaatjes voor de meest uiteenlopende tuinen. Weliswaar met Renson als initiator, bouwheer, coördinator en ‘host’, maar met een sterk totaalverhaal van alle dertig ‘outdoor living’ partners die design hoog in het vaandel dragen.

Hilde Baekelandt: “Zij delen de ambitie om met NOA comfortabel, high end buitenleven op de radar te zetten. Net zoals Noah ooit alle dieren verenigde in zijn ark, brengen deze 30 partners alle ‘outdoor living’ facetten samen in een nooit geziene totaalbeleving.”

noa-outdoor.com