Matexpo / Inschrijving Innovation en Green Award open

Tijdens de editie 2017 editie van MATEXPO in Kortrijk Expo worden opnieuw de Innovation of Green Awards uitgereikt voor de meest innovatieve of ecologische machine, voertuig of toepassing

U hebt nog tot 1 juni de tijd om deel te nemen. De deelnameformulieren vindt u via deze link. U dient per product een dossier in te dienen met uw motivatie, technische informatie en een deelnameformulier.


Alle inschrijvingen worden geëvalueerd door een professionele jury onder leiding van Leo Van Hoorick. Per award worden 5 laureaten gekozen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Officiële Opening op dinsdagavond 5 september 2017.

Alle laureaten worden in de kijker gezet tijdens de beurs en krijgen gratis persaandacht in de vakpers. De deelname is exclusief voorbehouden voor exposanten.
MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers. Blikvanger is een MATEXPO Demozone van meer dan 3ha waar de bezoeker voortdurend live demonstraties ziet en zelf machines kan testen. Op de MATEXPO Demozone is ook een uitdagend testparcours voor vrachtwagens.