©Krinkels

Krinkels viert 55-jarig bestaan én opent nieuwe vestiging in Limburg

Feest bij Krinkels! De toonaangevende landschapsaannemer combineerde de inhuldiging van een nieuwe vestiging met een jubileumfeest ter ere van zijn 55-jarige bestaan. Het evenement was een groot succes.

De locatie voor de feestelijkheden van Krinkels was het splinternieuwe depot van de firma in Heusden-Zolder. Het evenement trok een indrukwekkende groep genodigden, waaronder burgemeesters, schepenen, intercommunales, klanten en scholen uit heel de provincie Limburg. 


Het hoogtepunt van de dag waren ongetwijfeld de inspirerende en informatieve toespraken van prominente sprekers. Burgemeester Mario Borremans van Heusden-Zolder benadrukte in zijn toespraak de prominente plaats die groen inneemt in Heusden-Zolder, naast de erkenning als de sportiefste gemeente van Vlaanderen en de status van ondernemersvriendelijke gemeente. 

Marc Dillen, algemeen directeur van Embuild, sprak over de cruciale rol van groen en landscaping in de evolutie van de bouwsector. Hij benadrukte de essentiële bijdrage van groenwerkers, zoals die van Krinkels, in het realiseren van duurzame en groene stedelijke ruimtes. Dillen uitte zijn optimisme over de groeiende markt voor groen in de bouwsector en benadrukte het belang van innovatie, creatie en technische kennis in deze evolutie. 

Peter Loyens, algemeen directeur van Krinkels België, onderstreepte de toewijding van het bedrijf aan duurzame groei en het bieden van hoogwaardige diensten aan lokale gemeenschappen. “De opening van dit depot in Limburg is een mijlpaal voor Krinkels. We zijn vastbesloten om niet alleen te groeien als bedrijf, maar ook om onze lokale betrokkenheid te vergroten. Door een depot in Limburg te vestigen, kunnen we nog efficiënter inspelen op de behoeften van de regio,” verklaarde Loyens. 

Floriaan Pardaens, Regiomanager van Divisie Noord – Limburg-Vlaams Brabant, voegde hieraan toe: “De lokale verankering is van groot belang voor Krinkels. Het stelt ons in staat om een hechtere band op te bouwen met de gemeenschappen waarin we actief zijn. We willen niet alleen diensten verlenen, maar ook een positieve impact hebben op de lokale werkgelegenheid en economie.” 

Met het nieuwe depot in Limburg verstevigt Krinkels niet alleen zijn regionale aanwezigheid, maar bevestigt het ook zijn rol als regionale partner voor groenonderhoud en landscaping. Deze stap past binnen de bredere visie van Krinkels om duurzaam bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio. 

www.krinkels.be