Distri Pond en Stone&Style slaan de handen in elkaar op Green Expo

Een parel van een tuin: een aantrekkelijk terras met een prachtige waterpartij … Stone&Style by Ebema en Distri Pond presenteren u hiervan alvast een voorsmaakje op Green Expo. De twee toppers slaan naar aanleiding van deze beurseditie de handen in elkaar met een aaneensluitend en inspirerend standconcept.


Pure tuininspiratie

Green Expo staat dit jaar in het teken van een unieke samenwerking in de tuinbranche. Stone&Style by Ebema presenteert er samen met Distri Pond een prachtige modeltuin waarbij de tuin een “echt” verlengstuk is geworden van het wonen. Een tuin die staat voor onbekommerd genieten van een prachtig terras aan een wondermooie vijver.

Stone & Style by Ebema: the way to your dreams

Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. Met Stone&Style by Ebema hebt u alles in handen om van elk project een op-en top blikvanger te maken. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein!

De grootformaattegels van Stone & Style zijn veel meer dan gewone tegels. Het zijn exclusieve sfeermakers die uitblinken door hun kwaliteit en hun veelzijdigheid. Ideaal voor geïnspireerde mensen die belang hechten aan een elegante, gesofisticeerde sfeer buitenshuis. Of u nu een voorkeur heeft voor tijdloos of liever eigentijds, Megategels zijn zo veelzijdig dat u uw verbeelding rustig de vrije loop kan laten bij het vormgeven van uw gedroomde buitenruimte(s).
De Megasmooth tegels zijn echte aandachtstrekkers. Met hun strakke lijnen, gladde looks, streelzachte textuur en intense kleuren stelen ze gegarandeerd de show. Geen wonder dat de Megasmooth tegels ondertussen het mooie weer maken in tuinen en balkons van tal van trendy designhotels, in stijlvolle buitenpatio’s maar vooral ook rond geraffineerde woonruimtes waar een verfijnde smaak en onmiskenbare elegantie de toon zetten.

www.stone-style.com

Distri Pond: vijverexpertise die het verschil maakt

Een prachtige vijver, natuurlijk en met kristalhelder water: de eyecatcher in elke droomtuin. De installatie van een waterpartij in een privétuin of op een openbare plaats vormt een ware bron van plezier, ontspanning en sereniteit.

Distri Pond maakt het zijn klanten makkelijk met een totaalconcept sterke vijvermerken voor vijveraanleg en -onderhoud. Oplossingen die van elk vijver- of wateropslagproject een geslaagd resultaat maken.
Waterdichting op maat en gegarandeerd waterdicht wordt bovendien aangeboden door Distri Pond Projects. In onderaanneming en volgens de gevraagde planning.

Alles overgoten met een fontein van begeleiding en advies. Dat is jarenlang puur genieten!

Distri Pond is een garantie op succesvolle projecten met de meest kwalitatieve materialen, perfect op elkaar afgestemd:
Firestone PondGard™ EPDM folie garandeert een perfecte waterdichting en is niet voor niets de uitverkoren vijverfolie van zowel hobbyisten als professionele tuinaannemers.
Messner zet het water in beweging met energiezuinige en technisch hoogwaardige pompen. Hét bewijs van Duitse degelijkheid.

Comfort in gebruik en onderhoud is dan weer een troef van Pond Technics met doorgedreven filtertechnieken, verlichting en de technische totaalafwerking. Innovatie en betrouwbaarheid ten top.

www.distripond.com

Laat u dus verrassen en kom voor pure tuininspiratie naar Green Expo, stand 1120-1122! (persbericht Distri Pond)