GrootGroenPlus krijgt extra aandacht in Belgische media

Vakbeurs GrootGroenPlus heeft afspraken gemaakt met de Belgische SA Rekad Uitgeverij NV uit Herentals. Deze mediapartner geeft onder meer CG Concept en de Groenondernemer uit.

De samenwerking zal onder andere bestaan uit een eigen partnerpagina op hun website en een viertal digital branded items in de CG-newsletter, waarin kwekers/standhouders aangeven wat een interessant product is voor de tuinaannemers. Ook zal in de septembernummers van beide bladen een redactionele voorbeschouwing verschijnen.


GGP is alvast verzocht om een artikel van bestuurslid Didier Hermans aan te leveren Daarnaast wordt op dit moment bekeken of Rekad eventueel ook een bijdrage kan gaan leveren aan de bibliotheek die op de 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus – die van 4 t/m 6 oktober in Zundert zal plaatsvinden – wederom wordt ingericht.

CG Concept richt zich vooral op tuinarchitecten, landschapsarchitecten, tuinaannemers, groen- en technische diensten van gemeenten, diensten ruimtelijke ordening, plannings- en onderzoeksbureaus, architecten, aannemers omgevingswerken, projectontwikkelaars. Het gaat hierbij allemaal om professionals met een duidelijke eigen visie. De Groenondernemer is het magazine van de Belgische Federatie Groenvoorzieners en wordt verspreid onder de leden van BFG/FBEP.

www.grootgroenplus.nl