Kick-off Event BOOM your Business! [VIDEO]

Zondag 2 juli start van Boom your Business!, met een groots Kick-off Event, in samenwerking met Agricultura. Plaats van het gebeuren, is de inspirerende omgeving van het Kasteel Alden Biesen.

BOOM your Business! zet zich in om bedrijven en sectoren aan te moedigen, te ondersteunen en te begeleiden in maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. De sterkte van onze organisatie zit in het ‘out of the box’ en creatief denken. Ons doel is om samen met bedrijven op zoek te gaan naar opportuniteiten, en we streven ernaar elke mogelijkheid tot progressie uit te puren.


BOOM your Business! is ontstaan uit een groenbedrijf, maar we willen ieder die met de sector van de boomverzorging, het groen, of aanverwante sectoren verbonden is, verenigen, doen ‘boomen’, en aanzetten om maatschappelijk verantwoord, duurzaam en met passie te (blijven) ondernemen. Geen enkele sector of bedrijf kan louter werkzaam zijn op zichzelf, elk bedrijf steunt op bedrijven uit andere sectoren, de core-business van een onderneming kan zich slechts verder ontwikkelen als de expertise van andere bedrijven, mee wordt ingezet.

Voor de kick-off zijn het Treexpert, Bergenboomverzorging en hun partners die in de kijker staan.

Treexpert en Bergenboomverzorging zijn twee toonaangevende bedrijven, die in Vlaanderen, maar ook daarbuiten, reeds jaren werken aan de weg om groen, en dan voornamelijk bomen, de plaats te geven die ze verdienen. Treexpert en Bergenboomverzorging laten zich omringen door deskundigen uit andere vakgebieden. Als het enigszins kan, gaat hem om bedrijven, waarmee ze in de loop der jaren al verregaande contacten en samenwerking gehad hebben. Beide partijen kennen elkaar, weten wat ze aan elkaar hebben, en versterken elkaar in het zakendoen.