Green / De Green Idea Award

Van 2 tot 4 september 2018 verwelkomt Green in Flanders Expo in Gent opnieuw meer dan 10.500 groenprofessionals uit de tuin-, park- en retailsector. Naast de 220 standhouders die er hun expertise, kwalitatieve producten en innovaties tonen, wordt er dit jaar ook  meer aandacht besteed aan innovaties die de toekomst van de sector een stuk groener maken. Zo wordt dit jaar voor de eerste keer de Green Idea Award uitgereikt aan een project dat uitblinkt in duurzaamheid.

 


Green is duidelijk de broedplaats voor innovatie en duurzaamheid en daarom wordt er dit jaar voor de eerste keer, in samenwerking met Recupel, de Green Idea Zone georganiseerd. In een grote binnentuin kan u projecten ontdekken die het verschil zullen maken voor de toekomst van de groensector.

The Green Idea 
The Green Idea van Green geeft u de mogelijkheid om uw product(en) op een unieke manier te presenteren aan professionals.
In The Green Idea worden dit jaar enkel duurzame product(en) gepresenteerd.
De professional maakt tijdens zijn ontdekkingswandeling door een weelderig labyrinth kennis met uw product(en). De wandeling brengt de bezoeker voorbij élk gepresenteerd product.
De product(en) worden in de kijker geplaatst worden door een gepersonaliseerde ruimtelijke installatie die dient als informatiedrager.
Elk product wordt vergezeld door 10 kernwoorden of eigenschappen die een groen idee toelichten.
Aangepaste verlichting zal het product extra in de kijker zetten

Meer informatie vindt u op de website van Green.