©DPG Media

‘Goed Geplant’ op VTM zet groensector in de schijnwerpers

Het groene avontuur gaat verder! VLAM bundelt opnieuw de krachten met VTM voor het tweede seizoen van het gewaardeerde tuinprogramma ‘Goed Geplant’. In dit boeiende programma staan tuinaannemers Eef en Jaan klaar om de tuindromen van acht tuineigenaars werkelijkheid te laten worden. De uitzendingen gaan van start op 21 oktober.

De realisatie van een tuindroom mét een vleugje competitie, dat is waar het om gaat in ‘Goed Geplant’. Het succesvolle format van het programma blijft intact voor het tweede seizoen. Professionele tuinaannemers Eef Coolen en Jaan Van Kerkhoven gaan opnieuw de uitdaging aan om voor acht tuineigenaars unieke tuinen te ontwerpen.


Van ontwerp tot realisatie

Het proces start met een grondige analyse van de bestaande buitenruimte en de wensen en dromen van de tuineigenaars. Vervolgens gaan Eef en Jaan aan de slag met het ontwerpen van een tuin, waarbij ze rekening houden met het beschikbare budget. De tuineigenaars kiezen uiteindelijk het winnende ontwerp, dat vervolgens daadwerkelijk wordt gerealiseerd. De ‘verliezer’ ondersteunt de winnaar bij het verwezenlijken van de droomtuin.

Tuinen winnen aan belang

‘Goed Geplant’ sluit naadloos aan bij de filosofie van de VLAM-campagne “Het tuinaannemereffect”. Deze campagne heeft als doel consumenten te overtuigen om professionele tuinaannemers in te schakelen voor tuinaanleg en -onderhoud.

Het feit dat tuinen een steeds belangrijker onderdeel van onze thuis zijn geworden, is geen verrassing. Vandaag genieten Vlamingen meer dan ooit van hun eigen groene oase en de rust die hun tuin biedt. ‘Goed Geplant’ illustreert op indrukwekkende wijze hoe tuinaannemers kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van die dromen. Of een tuin nu groot of klein is, Eef en Jaan zetten hun expertise en creativiteit in om elke ruimte optimaal te benutten en de buitenruimte te transformeren tot een nieuw en origineel concept. Zoals het een tuinaannemer beaamt hebben zij daarbij ook oog voor milieuvriendelijke oplossingen.

Benieuwd welk ontwerp het meest in de smaak zal vallen? Stem af op VTM op zaterdag 21 oktober om 18.20 uur en volg acht weken lang de verrassende wendingen in ‘Goed Geplant’. Als je de uitzending mist of niet thuis bent, kun je de afleveringen achteraf bekijken op VTMGO. Het groen avontuur wacht op je!