Chicgardens.be: verbeter je online vindbaarheid voor potentiële eindklanten

Wil jij je vakmanschap in de kijker zetten bij duizenden particuliere eindklanten? Dan is de gloednieuwe bedrijvengids op Chicgardens.be dé marketingtool die jij zoekt!

Chicgardens.be neemt je mee in een wereld van prachtige tuinen gerealiseerd door de beste tuinarchitecten en tuinaannemers van België en Nederland. Naast een flinke dosis groen vakmanschap vind je er ook high-end outdoor design, lifestyle en gezelligheid. Kortom: alles wat je wenst van een inspirerend platform voor het betere buitenleven.


Naast heel wat inspirerend leesvoer vind je op het platform een bedrijvengids die nuttige adressen van vaklui en topleveranciers bundelt in een handig overzicht. Ook jouw bedrijf kan schitteren in deze gids! Wanneer potentiële klanten dan online zoeken naar een professional in hun regio, schuift Chic Gardens jouw bedrijf naar voren. Zo heb je dus een krachtige tool in handen om sneller én meer klanten te bereiken.

In het overzicht met nuttige adressen kunnen potentiële eindklanten filteren op locatie en op categorie, op basis van de producten en diensten die ze zoeken. Wanneer ze op jouw profiel klikken, gaan ze naar je bedrijfspagina met uitgebreide bedrijfs- en contactinformatie. Afhankelijk van de formule die je kiest, vinden ze er ook een voorstelling van je nieuwste producten of mooiste projecten gepresenteerd met tekst en foto’s.

Je hebt de keuze tussen de volgende formules:

  • Tuinprofessional Projects GOUD, ZILVER of BRONS: voor tuinarchitecten, tuinaanleggers en zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers
  • Company Connect GOUD, ZILVER of BRONS: voor winkels, toeleveranciers en fabrikanten in de ruime groen- en tuinsector

Ja, ik wil meer potentiële eindklanten bereiken!
Ben je geïnteresseerd in de online bedrijvengids van Chic Gardens? Wil je meer info over de verschillende formules? Download hier de salesfiche of neem vrijblijvend contact op met commercieel manager Frank Mooren ([email protected]).