© Feelds

Feelds kunstgras | Topkwaliteit van Belgische makelij

Kunstgras ontwikkelen dat bijna niet te onderscheiden is van natuurlijk gras, dat is de missie van Feelds. Als producent en verdeler van premium grasmatten zijn ze continu op zoek naar manieren om hun product te verbeteren. Of het nu voor residentieel gebruik of landscaping-doeleinden is, dankzij zijn breed gamma biedt het bedrijf uit Waregem een geschikte oplossing voor elk type project.


Ontwikkeld door experts met duurzaam resultaat

Dat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft, dat zie én voel je. Het gebruik van de nieuwste generatie kunstgrasvezels geeft de grasmatten een natuurlijke look-en-feel die even fijn aanvoelt als echt gras.

Gemaakt van hoogwaardige recyclebare materialen

De wil van Feelds om te innoveren brengt zelfs ecologische voordelen met zich mee. Zo zijn hun grasgarens 100 % recycleerbaar, de backing van de matten is dat binnenkort ook. Daarnaast zet de producent in op het vergroenen van hun transport, met bijvoorbeeld een voorkeur voor watertransport over wegtransport.

Topservice, van advies tot levering op de werf

Van uitgebreid advies bij het maken van je keuze tot een snelle levering op locatie; het zijn maar enkele aspecten van de service van Feelds. Doordat ze de volledige productieketen zelf controleren, kunnen ze flexibel werken, snel schakelen en jouw bestelling persoonlijk opvolgen van begin tot eind. Of zoals hun slogan het mooi samenvat: big enough to serve you, small enough to know you!

Zelf kennismaken met de kwaliteit van Feelds?

info@feelds.eu
+
32(0)56 98 07 75

www.feelds.eu