De nieuwe CG Concept is er. Ook op GREEN!

De nieuwe CG Concept is er: met meer dan 80 pagina’s boordevol groenaanleg, buitenruimte en urbanisme.

In deze editie besteden we, in de rubriek tuinen, onder meer aandacht aan twee Belgische pioniers op het vlak van stedelijke dakboerderijen: BIGH en de start-up  Peas & Love. We gaan ook dieper in op de mogelijke bestrijding van de gevreesde buxusmot. In de rubriek ‘openbaar groen en stedenbouw’ tonen we je de vernieuwde groenaanleg in Roeselare met een geavanceerd ondergronds waterbufferingssysteem en brengen je reportages over interessante stadsvernieuwingsprojecten. In de rubriek machines en technieken stellen we ‘Eliet’ voor, een Belgisch producent van tuinmachines.

Verder ook uitgebreid aandacht voor Green, de tweejaarlijkse vakbeurs in Gent. We tonen je wat er nieuw is aan materialen en producten. Je leest er over de talrijke interessante lezingen. En blikken vooruit op de 1.2.Tree Award. Nieuw is de aparte katern van de Belgische Federatie Groenvoorzieners BFG-FBEP.   BESTEL NU!


Bezoek je GREEN? Welkom op onze stand ‘1532’. Haal er je gratis proefnummer van CG Concept en ontdek er de nieuwste tuinboeken.