Betafence / Nieuwe afsluitingen op Batibouw

Betafence presenteert op Batibouw 2016 nieuwe en bestaande afrasteringspanelen: Screeno® Line en Screeno® Wave, respectievelijk latten en stroken in pvc. 

Heel veel aandacht gaat dit jaar naar de oplossingen van Betafence voor meer privacy in de tuin en rond het huis.


De schanskorven, geschikt voor opvulling met verschillende materialen, de houten latten van Bekafor Collfort en de Zenturo Super gevulde wanden met diverse soorten stenen, behoren tot het bestaande assortiment en hebben onder meer op vlak van privacy hun waarde al ruim bewezen.

 

160111_Betafence_Zenturo-Super_2

 

Screeno® Line en Screeno® Wave zijn modulaire, doeltreffende oplossingen voor het creëren van meer privacy, makkelijk te installeren en te gebruiken in combinatie met nieuwe of bestaande paneelafsluitingen.

 

Screeno Line

Deze decoratieve, stijlvolle profielen in pvc zijn compatibel met het residentiële paneelsysteem Bekafor Classic (breedte 2 meter). Ook integratie in de professionele paneelsystemen Nylofor 3D en 3D Multi (breedte 2,5 meter) is mogelijk. Voor beide toepassingen worden de panelen aangeboden in de standaardkleuren groen, antraciet, lichte en donkere imitatie houtlook.

Installatie kan zonder gereedschap. Zowel de horizontale als de verticale latten worden in het paneel geschoven. De verticale latten worden met behulp van clips bevestigd aan de onderste horizontale draad van het paneel. Een topprofiel garandeert een perfecte afwerking.

 

160111_Betafence_Screeno-Line_1

 

Screeno Wave

Voor Nylofor 2D en Nylofor 2D Super panelen is er Screeno Wave, flexibele stroken in hoogwaardig polypropyleen die op de juiste lengte worden afgesneden (2530 mm) om ze vervolgens doorheen de mazen van een bestaande of nieuw geplaatste omheining te weven. Dat kan op verschillende decoratieve manieren, maar altijd zonder gereedschap. De sterke, duurzame stroken zijn 190 mm breed en beschikbaar in groen, antraciet en steengrijs.

Voor optimale stabilisatie is combinatie met het Betafence F-lox Super paalconcept aangewezen. Deze rechthoekige, polyester gecoate paal (120 x 40 mm) heeft vooraf gemonteerde klemmen en een platte stalen afdekplaat.

 

160111_Betafence_Screeno-Wave_2

Betafence