Floraliën Nederland opnieuw in 2018

Ondanks het exploitatietekort van de Floraliën Nederland die in mei 2014 plaatsvonden, komt er in 2018 een vervolg. De Nederlandse editie van ’s werelds grootste indoor bloemen en planten expositie zal wederom worden georganiseerd in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.
De aandeelhouders Koninklijke Maatschappij voor Landbouw en Plantkunde te Gent (BE) en Libéma te Rosmalen hebben dit besluit genomen op basis van de positieve bezoekers- en deelnemersenquête en hoge waardering vanuit de tuinbouw- en groensector. De FLORALIËN Nederland 2014 trokken 75.000 consumenten en 2.200 vakgerichte bezoekers.

Gentse Floraliën
Op de Gentse Floraliën, die van 22 april tot en met 1 mei 2016 zijn, zal een Nederlandse relatieavond gehouden worden voor geïnteresseerde deelnemers en sponsors. Ook kunnen kwekers een bijdrage leveren aan de Nederlandse inzending en zich daarmee presenteren mede omdat de Gentse Floraliën een traditie hebben van meer dan 200 jaar worden daar ruim 300.000 bezoekers verwacht. Er zijn ook Floralien in Italië en Frankrijk.


www.floralien.nl