knikmops ©Gebroeders Geens

Belgische producent van Knikmops en Rollmops in zee met nieuwe verdelers in Nederland

Er komt een einde aan de overeenkomst tussen Handelsonderneming De Schans bv en Gebroeders Geens nv over de verdeling van Knikmops en Rollmops in Nederland. Hiermee sluit de Knikmopsfabrikant een moeilijk hoofdstuk af. Toch blijft Nederland een belangrijke markt voor de producten van Gebroeders Geens. Daarom sloot de producent een overeenkomst met twee andere verdelers. Zo blijven Nederlandse klanten verzekerd van verdeelpunten en service in de eigen regio.

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter de allombekende Knikmops en Rollmops, slaat een moeilijke bladzijde om. De overeenkomst met hun exclusieve distributeur voor Nederland, De Schans, werd op 30 juni beëindigd. Tot die datum konden er vanuit Hedel nog Knikmopsen besteld worden bij de producent uit Hoogstraten. Na een lange en slepende procedure kan Gebroeders Geens weer volop naar de toekomst kijken. En dat komt mooi op tijd, want volgend jaar viert de Knikmopsproducent zijn 35e verjaardag.


Belgische producent van Knikmops en Rollmops in zee met nieuwe verdelers in Nederland. Gebroeders Geens nv sluit samenwerking af met verdelers in Hattem en Waardenburg.
Eerste Rollmops ooit + eerste RM 50E ©Gebroeders Geens

Verdelers in Hattem en Waardenburg

Gebroeders Geens weet maar al te goed hoe belangrijk de Nederlandse klanten zijn voor de groei van hun bedrijf en productie. Ze waren er als eerste bij om Rollmops en Knikmops in de praktijk te testen. Daarom mogen deze klanten onder geen enkel beding nadeel ondervinden van de veranderingen in het Nederlandse verdelersnetwerk.

En de Nederlandse Knikmops-gebruikers mogen gerust zijn. Gebroeders Geens gaat een rechtstreekse relatie aan met Handelsonderneming Veluwenkamp bv uit Hattem, die al jaar en dag Knikmops en Rollmops verdeelt. Bij hen kunnen de klanten terugvallen op jarenlange ervaring en verregaande kennis van de Belgische merken. ”Wij zijn trots om de vertegenwoordiging van Knikmops voort te zetten in Nederland en zullen dit in de toekomst met passie blijven doen”, aldus Karel Toebast van Handelsonderneming Veluwenkamp.

Belgische producent van Knikmops en Rollmops in zee met nieuwe verdelers in Nederland. Gebroeders Geens nv sluit samenwerking af met verdelers in Hattem en Waardenburg.
Veluwenkamp ©Gebroeders Geens

Daarnaast werkt Gebroeders Geens vanaf heden samen met Nederlandse Machine Maatschappij bv uit Waardenburg. Een nieuw gezicht. Zij zetten hun beste beentje voor om de Knikmops-klanten in Nederland optimaal verder te helpen. Ook voor hen kennen de producten van Geens geen geheimen. Cornald Van Wijk van Nederlandse Machine Maatschappij over de nieuwe samenwerking met Gebroeders Geens: “Wij zijn erg blij met deze unieke kans om Knikmops in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Alles draait bij ons om de klant, een goede service maakt tevreden klanten.”

Belgische producent van Knikmops en Rollmops in zee met nieuwe verdelers in Nederland. Gebroeders Geens nv sluit samenwerking af met verdelers in Hattem en Waardenburg.
Nederlandse Machine Maatschappij bv ©Gebroeders Geens

Met dit nieuw verdelersnetwerk in Nederland is Gebroeders Geens klaar om ook de komende 35 jaar een sterk aanbod en goede service te blijven leveren.

Gebroeders Geens n.v.
Hinnenboomstraat 5, 2320 Hoogstraten, België
Tel. 03 314 79 30
[email protected]

www.gebroedersgeens.be