Abrisud / Drie inspirerende collecties om uw tuin en zwembad anders te beleven

Abrisud presenteert op Batibouw drie nieuwe collecties zwembadoverdekkingen: Discreet, Residentieel en Essentieel.

 


De Discreet-collectie

Het zuivere lijnenspel van Discretie is een ode aan de eenvoud. Deze designcollectie beperkt de buitenimpact van de zwembadbescherming tot een minimum. Er zijn drie types: zwembadluiken voor een bescherming in alle eenvoud, gespannen hightechzeilen van de laatste generatie of vlakke zwembadoverdekkingen.

Een vlakke zwembadoverdekking is de meest discrete vorm van afdekking. Deze keuze biedt niet alleen alle afdekvoordelen (isolatie, waterverwarming), maar gaat ook natuurlijk op in het landschap: niets verstoort nog je uitzicht.

De vlakke modules creëren een kameleonoverdekking die in alle discretie opgaat in de tuin. Deze overdekking bestaat zowel in een handmatige als gemotoriseerde versie, voor maximaal comfort. Dankzij het gepatenteerde Abrisud-systeem verschuiven de even brede elementen elegant om het zwembad af te dekken of te openen. Een simpele draai aan de sleutel of druk op de afstandsbediening en de lichtgebogen modules schuiven over elkaar. Na het zwemmen activeert de nieuwe magnetische vergrendeling (een gepatenteerde Abrisud-exclusiviteit!) zich automatisch naarmate de modules over het zwembad schuiven. Zo moet je niets vastdraaien, loop je geen risico om het zwembad vergeten af te dekken én is de veiligheid rond het zwembad gegarandeerd.

 

800_gemotoriseerdeoverdekking-2

800_gemotoriseerdeoverdekking-1

 

De Essentieel-collectie

De tijdloze, klassieke en functionele overdekkingen van Essentieel zijn ontworpen voor wie graag het hele jaar rond zwemt. ‘s Ochtends, ‘s avonds of buiten de warme seizoenen: ijsberen is voortaan voorgoed verleden tijd! Net als een cocon biedt de lage overdekking een beschermde ruimte met natuurlijke verwarming van het water (6 tot 8°C).

De bestseller onder de zwembadoverdekkingen van Abrisud: eenvoudig en functioneel. De modules van het systeem kan je instellen op verschillende niveaus, glijden gemakkelijk én schuiven over elkaar waardoor je het zwembad deels of helemaal kan openen. Als de modules aan het uiteinde of zelfs verder dan het zwembad geplaatst worden, kan je écht in alle vrijheid zwemmen.

Dankzij de thermische sensoren wordt bij een vooraf ingestelde temperatuur automatisch de verluchting geactiveerd. Deze intelligente overdekking beschikt over essentiële functies zoals een onzichtbare motor op zonne-energie, een handige voorzijde voor snelle toegang tot het zwembad en natuurlijk geen enkele rail op de grond. Is de overdekking eenmaal open, dan is het zwembad volledig vrij voor een maximale veiligheid én elegante look. Net zoals de vlakke, gemotoriseerde, onzichtbare overdekking is ook dit model uitgerust met een magnetische vergrendeling om optimaal comfort, esthetiek en veiligheid rond het zwembad te garanderen.

 

800_telescopischezwembadoverdekking-1

 

De Residentieel-collectie

Wie kiest voor een hoge houten overdekking creëert een nieuwe leefruimte die naadloos aansluit op tuin en woning. De bogen zijn gebaseerd op een skelet in gelamineerd hout, hebben een uitmuntende mechanische weerstand en zijn behandeld tegen vocht. Het hout gebruikt voor de productie van deze overdekkingen is kwalitatief en duurzaam. Zo werkt Abrisud samen met leveranciers die zich houden aan de regels voor bosbeheer in het kader van een duurzame ontwikkeling en herbebossing (PEFC-certificatie).

 

800_houtenoverdekking-3

800_houtenoverdekking-2

 

Batibouw 2016: Paleis 1 – Stand 317

www.abrisud.be