‘NOA outdoor living’ inspiratiepark

Vanaf november opent op de gloednieuwe Renson outdoor site op de industriezone de Prijkels in het Oost-Vlaamse Kruisem onder de naam ‘NOA outdoor living’ ook een indrukwekkend inspiratiepark zijn deuren. Een initiatief van Renson dat er samen met meer dan 30 andere merken in ‘high-end outdoor living’ uitpakt met 12 tuinen die een realistisch beeld geven van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven.

Met NOA outdoor living werd de laatste fase van de nieuwe Renson site opgeleverd. De productie van terrasoverkappingen en alle bijbehorende accessoires (waaronder ook de pakketbrievenbussen van dochterbedrijf eSafe) gebeurt al sinds vorig jaar op de nieuwe site. Op technisch vlak is deze nieuwe site er één die natuur ‘ademt’, letterlijk en figuurlijk. Want achter de indrukwekkende façade gaat een ‘zero energy impact’ project schuil, zelf voorzienend in water- en energieverbruik, met de meest duurzame technieken voor gezond en comfortabel leven en werken.


Het impressionante gebouw – een ontwerp van Binst Architects – is opgevat als een ‘tuinpaviljoen XXL’ langs de E17 autosnelweg. De 380 m lange gevel is bekleed met natuurlijke elementen, zoals groen en boomstammen. En met NOA outdoor living is Renson ook initiatiefnemer van het indrukwekkende inspiratiepark waar het met meer dan 30 andere high-end outdoor living merken de krachten bundelt op 30.000 m² aan totaalbeleving.

Uniek concept

“Met NOA outdoor living hebben we een uniek concept op poten gezet, waar we erg trots op zijn”, zegt CEO Paul Renson. “Bezoekers krijgen hier 12 compleet ingerichte tuinen te zien die een realistisch beeld geven van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven. En dat hebben we helemaal te danken aan de fantastische samenwerking tussen de deelnemende merken. Dit is dan ook een unieke manier om buitenleven in al zijn facetten te komen ontdekken. Mensen, maar ook ondernemingen en overheden zijn nu eenmaal op zoek naar het totaalplaatje in buitenleefruimtes, niet naar één product op zich.”

Van moderne stadstuin over luxueuze villa met zwembad en pool house, wellness buitencomplex of comfortabel tuinkantoor tot een toegankelijk groenplein in de stad of bij een hotel. De groene oase die NOA outdoor living geworden is, geeft een realistisch beeld van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven aan iedereen die op zoek is naar inspiratie. En dat in 12 tuinen – zowel commerciële, publieke als residentiële – op een oppervlakte van maar liefst 30.000 m².

Hilde Baekelandt, commercial & concept manager NOA: “Hier beleef je outdoor living zoals je dat nergens anders kan: de sfeervolle tuinen, vormgegeven volgens de laatste innovaties en trends, bieden architecten, ontwerpers, planners, designers en hun klanten een bijzondere en ongezien inspirerende blik op buitenleven.”

In het indrukwekkende park – het werk van tuin- en landschapsarchitect Buro Groen en conceptbureau Maister – ontdek je buitenmeubilair van Extremis, Royal Botania en Coco Wolf, vloerbedekking van Schellevis, Duofuse en Vande Moortel, houten terrassen en omheiningen van Carpentier, akoestisch materiaal van Petac, tv-schermen van Caerus Vision, luidsprekers van Escape, verlichting van Bega en Kreon, elektronische oplossingen van Niko, buitendouches van Axor, sauna’s, bubbelbaden, spa’s en meer van Alpha Wellness, buitenkeukens van Cubic Outdoor Living, barbecues van Ofyr, matten en bezems van Rizz, tiny houses en modulaire leef- en werkruimtes van Amani Spaces, pakketbrievenbussen, poorten en laadpalen van eSafe, zonwering en buitenleefruimtes van Renson en Corradi, tapijten van Limited Edition, bomen en struiken van Van den Berk, binnenplanten van Nature at Work, green walls van Sioen, outdoor stoffen van Sunbrella, planten- en bloempotten van CosaPots, tuindecoratiehaarden van Planika en buitenspiegels van Deknudt Mirrors.

Als tuinarchitect, (interieur)architect, bouwpromotor of professional plan je je bezoek aan NOA outdoor living in via www.noa-outdoor.com. Ook als particulier ben je welkom via je (tuin)architect of rechtstreeks, opnieuw na het inplannen van een afspraak via www.noa-outdoor.com.