WinVorm / Ontwerpteams gezocht voor Anzegem, Diksmuide en Zedelgem

Via ‘Oproep WinVorm’ gaan de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales WVI en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester op zoek naar ontwerpers voor drie opdrachten in Anzegem, Diksmuide en Zedelgem.

De Oproep WinVorm is een selectieprocedure die de West-Vlaamse publieke overheden ondersteunt bij de selectie van goede ontwerpers en ontwerpteams voor hun projecten. Deze oproep biedt een snelle procedure voor toekomstige opdrachtgevers aan, om te komen tot architecturale kwaliteit en goed opdrachtgeverschap. De organisatie van de Oproep is een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales WVI en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester.


De Oproep 2022 heeft betrekking op drie projecten: de herbestemming en de omgevingsaanleg van de (afgebrande) kerk Anzegem als open buitenruimte, een Masterplan voor Diksmuide en de inrichting van een jeugdverblijf voor Scouts en Gidsen in de voormalige Hoeve Marcel in Zedelgem.

Een uitgebreide beschrijving van de projecten is terug te vinden op deze website.

Ontwerpers en ontwerpteams die zich willen kandidaat stellen, kunnen zich inschrijven via de website tot vrijdag 26 augustus.