Wij zoeken tuinaannemers!

CG Concept is op zoek naar 10 professionele tuinaannemers die willen meewerken aan het proefproject www.GROENafvalZAK.be.

De GROENafvalZAK is een uniek gecodeerde bigbag van 1m³ die u onbeperkt in gewicht mag volstouwen met snoeiafval, grassen, stronken en algemeen groenafval (max 10% grond of zand).Eens de zak vol, wordt hij simpelweg -na afmelding via de website- binnen de 5 werkdagen opgepikt op de werf of op het depot en door een erkend recyclagebedrijf verwerkt.


Het idee werd oorspronkelijk aangereikt aan consumenten, maar blijkt nu ook voor tuinaannemers een grote hulp te kunnen betekenen naar efficiëntie toe. Denk daarbij aan verre extra verplaatsingen en ophalingen in stadskernen. De normale prijs voor deze GROENafvalZAK bedraagt €95 (btw excl.) – ophaling en verwerking zijn inbegrepen.

Wil u meewerken aan dit project en GRATIS een GROENafvalZAK als test ontvangen? Stuur dan voor 17 juni een mail met uw gegevens (bedrijfsnaam, contactpersoon, adres, email en BTWnr) naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in (zie lager):

Wij vragen u na de test enkel nog een aantal korte vragen te beantwoorden omtrent het gebruiksgemak en de werking van het initiatief.

De ophaling van de GROENafvalZAK is gelimiteerd tot onderstaande regio:


Ik wil meewerken aan het project: