VHG lanceert wedstrijd Boomproject van het Jaar

In navolging van de wedstrijden Tuin, Zwemvijver en Interieurbeplanting van het Jaar start de Nederlandse branchevereniging VHG Vakgroep Boomspecialisten een competitie om het vakmanschap van de boomspecialisten op de kaart te zetten. De zakelijke en de consumentenmarkt maken dankzij de wedstrijd kennis met bijzondere boomprojecten van de boomspecialisten. 

Deze competitie ‘Boomproject van het Jaar‘ maakt deel uit van een reeks wedstrijden, te weten; Tuin van het Jaar, Zwemvijver van het Jaar en Interieurbeplanting van het Jaar. Al deze wedstrijden hebben als uitgangspunt free publicity te genereren. De mooiste projecten krijgen in woord en beeld uitgebreid aandacht op radio, tv, social media, in vakbladen en consumentenmagazines.


Potentiële klanten leren dankzij alle publiciteit rond de wedstrijd dat vakspecialisten hen het beste kunnen adviseren over de juiste bomen op de juist plek. Boomspecialisten zorgen voor een goed ontwerp, vakkundige aanleg en onderhoud.

De vakjury zal de ingezonden projecten half maart beoordelen. Er wordt gelet op verschillende aspecten: ontwerp, technische realisatie, interactie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, onderhoud en pr-waarde.

boomproject-vhj-rgb-21226_detail-21228