TWEEDE EDITIE GROENTECHNIEK HOLLAND VAN 8 T/M 10 SEPTEMBER 2015

“Na de succesvolle eerste editie in 2013 zijn de voorbereidingen gestart voor de tweede editie van GroenTechniek Holland. Deze tweejaarlijkse grootste groene vakbeurs van Nederland biedt van 8 tot en met 10 september een one-stop-shop voor iedereen die actief is in de groene openbare ruimte, de publieke stedelijke ruimte en sport-, golf- en recreatieterreinen. Met fabrikanten, agenten, importeurs en exporteurs, maar ook dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners”, aldus beursmanager Willem Bierema van GroenTechniek Holland BV. “Deze outdoor locatie is voor zo’n evenement voor de groensector optimaal vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving. Bovendien biedt deze locatie naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. We bieden de bezoeker kortom een unieke groene totaalbeleving.”


“Grootste groene vakbeurs van Nederland voor en door de branche”

Fedecom-directeur Gerard Heerink bevestigt dat zijn leden blij zijn met het vervolg op de eerste, succesvolle editie van dit professionele ‘eigen’ groenevenement. Hij onderstreept het collectieve belang van deze grootste groene vakbeurs van Nederland: “We organiseren de beurs voor én door de branche, dus zonder winstoogmerk. We zijn ervan overtuigd dat het een goede keuze is geweest om gezamenlijk en zelfstandig een nieuwe, grote vakbeurs voor de groene openbare ruimte te organiseren. Samen gaan we dit evenement verder doorontwikkelen zodat we iedereen die professioneel actief is of wil worden in de groene openbare ruimte wat te bieden hebben. Van hoveniers, loonwerkers, sportpark-, golfbaan- en wegenbeheerders tot medewerkers van gemeenten, waterschappen, recreatiebedrijven, werkvoorzieningschappen en inkopers van tuincentra en doe het zelf winkelformules.”

 

Veel ruimte voor exposities, kennisoverdracht én demonstraties in een natuurlijke omgeving

Beursmanager Bierema: “Deze opzet in combinatie met deze locatie biedt veel voordelen. Het omvangrijke evenemententerrein Walibi ligt centraal in Nederland, middenin een van de mooiste groene gebieden van het land, de Flevopolder. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor zowel deelnemers als bezoekers. Het terrein biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel overdekte exposities als demonstraties buiten. Op dit outdoor vakevenement kan de groenprofessional vanwege de grote gelijkenis met zijn dagelijkse werkomgeving de maaiers, trekkers, machines en apparatuur niet alleen zien, maar ook horen en voelen zodat alle zintuigen worden geprikkeld. Het mechanisatienieuws op gebied van beheer, onderhoud en inrichting van de openbare ruimte komt zo letterlijk tot leven. Daarnaast is er volop ruimte voor kennisoverdracht door middel van lezingen en bijeenkomsten.