Thema GrootGroenPlus 2018 / The Future = Green

Van 3 tot 5 oktober 2018 wordt de 28e editie van vakbeurs GrootGroenPlus georganiseerd in Zundert (NL). Het thema voor 2018 wordt: The Future = Green. Hiermee wordt duidelijk gemaakt dat groen de toekomst heeft en dat professionals in de groenbranche daarin dus een belangrijke rol vervullen.

Uiteraard wordt in de komende promotie en communicatie ook volop aandacht besteed aan de uitwerking van het thema voor 2018: “The Future = Green”. Ook de gratis beurs-app zal binnenkort weer beschikbaar zijn. Deze zal niet meer alleen in het Nederlands beschikbaar zijn, maar ook in het Engels, Frans en Duits. Later dit jaar zal aan de digitale catalogus het actuele aanbod, de actuele voorraad, per deelnemersprofiel worden toegevoegd. Deze plus wordt aangeboden in samenwerking met Varb (Stichting Beurshal) en is gratis voor deelnemers en bezoekers.


Inmiddels hebben al 175 deelnemers zich ingeschreven voor deelname aan de vakbeurs. Dit aantal is hoger dan vorig jaar rond deze tijd. De actuele lijst met deelnemers – en tevens digitale beurscatalogus – is inmiddels online te vinden.

Nieuwigheden

Vakbeurs GrootGroenPlus biedt, in samenwerking met de Keuringscommissie van de KVBC, ook in 2018 weer de mogelijkheid om nieuwe planten (nieuwigheden) aan te bieden voor (langdurige) keuring in Zundert. De Road Show, een plantenshow van 20 tot 25 terugkerende noviteiten, is terug te zien op de beursvloer, evenals de uitreiking van de KVBC-Awards.

Voorjaarsbeurs

In januari werd voor het eerst – tegelijk met een aantal andere beurzen – een voorjaarsbeurs georganiseerd. Deze beurs was uitsluitend gericht op de verkoop. De eerste resultaten van deze beurs zijn positief: deelnemers en bezoekers waren enthousiast en tevreden. Daarom is besloten om de GrootGroenPlus Voorjaarsbeurs in ieder geval tot en met 2020 te organiseren en verder te ontwikkelen.

www.grootgroenplus.nl