Stihl lanceert nieuwe accuhoogsnoeier

De nieuwe STIHL HTA 50 accuhoogsnoeier is het perfecte gereedschap om sier- en fruitbomen te onderhouden. Dankzij de totale lengte van 280 cm kunnen eigenaars en tuinonderhoudsbedrijven moeiteloos bij hogere takken. Met het steelverlengstuk uit het accessoire-assortiment reikt die totale lengte zelfs tot 330 cm.


Daarnaast is deze nieuwe accuhoogsnoeier standaard uitgerust met de STIHL 1/4“ Picco Micro 3 (PM3) zaagketting en heeft het een STIHL Rollomatic E Mini zaagblad voor een nauwkeurig snoeiresultaat. Dankzij de combinatie van de krachtige én stille motor gaat het werk snel vooruit. Afhankelijk van de houtsoort kunnen takken met een diameter tot 25 cm exact nauwkeurig worden gesnoeid.
Bovendien spaart u ook nog eens uw krachten door het lage gewicht van het toestel en zorgt de slipvaste laag voor een veilige greep. Zijn energie haalt de machine uit een krachtige lithium-ion-accu van 36 V uit het STIHL AK systeem. De accu zit in de schacht van de behuizing en houdt op die manier de machine perfect in balans. Tot slot kan de schacht van de HTA 50 gereedschapsloos uit elkaar gehaald worden om plaats te besparen tijdens hetvtransport en het opbergen.


stihl.be

tijdens het transport en het opbergen.