Art Pools behaalde GOUD in de categorie 'Monobloks op maat + € 60.000' in de 'Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer'-wedstrijd 2022-2023. ©studiopsg.be

Schrijf je in voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023-2024’

Met een grote passie voor ‘t vak, techniek en afwerking ga jij elke dag aan de slag! Daarom ben jij de ideale kandidaat voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023-2024’. Waag je kans en schrijf je nog snel in! De inschrijvingsmodule is geopend tot 30 juni.

Waarom meedoen met de wedstrijd?

De wedstrijd is een krachtig marketinginstrument dat je volop kan inzetten om het vertrouwen van de klant te winnen. Wie in de prijzen valt, wordt gepromoot in de digitale brochure en op de socialemediakanalen van ZwembadenPlus. Winnaars hebben dus duidelijk een streepje voor op hun concullega’s.


Inschrijven kan t.e.m. 30 JUNI 2023. Gebruik de tijd die je hebt om de inzending goed voor te bereiden. Kies een project dat volledig afgewerkt is en waar je trots op bent. 

LET OP, DE UITERLIJKE DEADLINE OM JE IN TE SCHRIJVEN IS 30 JUNI!
Vanwege het grote succes van de wedstrijd en de organisatorische gevolgen die dit met zich meebrengt, vraagt de wedstrijdorganisatie uitdrukkelijk om deze deadline te respecteren. Inschrijvingen die na 30 juni binnenkomen, worden helaas niet weerhouden. Dus wacht niet langer, pak je kans en schrijf je nu in!

Meer info op zwembadenpro.be.

Schrijf je nu in voor de Wedstrijd 'Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023-2024'