© iVerde

Schrijf je nu in voor de inspiratiedag voor groendaken en groene gevels

In onze dichtbebouwde stedelijke omgeving is het een uitdaging om groen te voorzien. Nochtans is er een onbenutte, grote oppervlakte aan verticale en horizontale gebouwvlakken beschikbaar. Zowel extensieve en intensieve groendaken als (niet)-grondgebonden gevelgroen bieden mogelijkheden. Benieuwd? Ontdek tal van mogelijkheden tijdens de inspiratiedag op 22 juni in Gent.

Groendaken en groene gevels zijn een ruimte- en kostenefficiënte oplossing om de leefbaarheid en de klimaatbestendigheid van steden te vergroten. Om tuin- en landschapsarchitecten, projectontwikkelaars en bouw- en tuinaannemers te inspireren, organiseert de Belgische Federatie voor Dak- en Gevelgroen een inspirerende fietstocht langs een aantal innovatieve projecten.


Wil jij meer leren over dak- en gevelgroen?

De inspiratienamiddag vindt plaats op donderdag 22 juni 2023, van 13u tot 17u in Gent. Na de fietstocht kan je deelnemen aan een netwerkmoment met hapje en drankje. Fietsen worden voorzien door de organisatie.

Prijs voor de inspiratiedag: € 16

Schrijf je hier in.


Deze inspiratienamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met Groen Groeien, Blikveld, stad Gent en het Proefcentrum voor Sierteelt. Een meer gedetailleerd programma en verdere praktische info ontvang je na de inschrijving.