Royal Botania / Nieuwigheden 2015

Het Belgische luxemerk van outdoormeubelen Royal Botania introduceert in 2015 een aantal nieuwigheden.NINIX / Lounge

De NINIX lounge wordt aangevuld met een volledig nieuwe 2 –en 3-zitter. Omwille van het beperkt aantal poten zorgen deze nieuwe elementen voor een minimalistisch look. De nieuwe salontafel verandert bij het openen in een volwaardige eettafel.


De Ninex-collectie is ook prominent te zien in de nieuwe Hollywoodfilm Annie.

NNXL_09

 VIGOR / Modulairbare lounge

Voor 2015 introduceren we een moduleerbare lounge in de VIGOR collectie. Elke unit in teak of Mahogany kan ook gebruikt worden als salontafel.

NEW2015_01

O-ZON / Ovale tafel

De succesvolle O-ZON collectie wordt aangevuld met een ovale tafel. Het tafelblad bestaat in in keramiek, teak of verschillende kleuren glas gecombineerd met een frame in roestvrij staal of in zandkleurig gecoat aluminium.

ozontafel

O-ZON / Ligbed


De gebogen armleuningen fungeren als solide basis en contrasteren perfect met het rechte zitvlak. Bij het verstellen van de rug herpositioneert ook het zitvlak zich teneinde een perfecte ergonomie te bieden.

NEW2015_06

ZENHIT / Lounge

Deze premium lounge collectie uit teak biedt een grote variëteit aan combinaties. Niet enkel individuele elementen maar ook moduleerbare stukken zoals een hoekelement, een 2- en 3-zitter én een canapé.

Zenhit4

ZIDIZ / Natuurlijke tinten

Het prachtig contrast tussen de vloeiende lijnen van de aluminium zitvlakken en de organisch gevormde teakhouten frames blijft het visuele karakter van deze gracieuze collectie.

Voor 2015 heeft men buiten de originele witte zitvlakken nu ook de keuze voor een natuurlijke zandkleur .

ZIDIZ_10

TRAVERSE / Klaptafel

Geïnspireerd op de traditionele Engelse ‘gateleg’ klaptafel. Half geopend wordt het een romantische tafel voor 2 maar op ware grootte kunnen maar liefst 6 gasten ruim plaatsnemen. Volledig opgevouwen is de tafel zo compact dat je ze overal kan opbergen.

TRAVERSE_04

DISCUS / Ronde tafels

DISCUS is de volledig nieuwe collectie ronde tafels in een grote variëteit aan materialen en kleuren. U kan kiezen uit een 130 cm model, ideaal voor ruim 4 personen en een 160cm voor zelfs 8 personen. De poten zijn beschikbaar in roestvrij staal, gecoat aluminium of teak. Voor de tafelbladen kan je kiezen uit verscheidene kleuren glas of teak.

DISCUS_01

U kunt de catalogus 2015 hier downloaden