Comfortabel buiten leven op het stand van Knokke op vrijdag 23 sept 2016

Voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden, biedt de Skye bescherming tegen zon, regen en wind. Maar tegelijk kan je op een mooie zomeravond toch volop genieten van de open sterrenhemel van op het terras.

De lichtinval op je terras regelen vanuit je luie zetel? Dankzij de app open of sluit je de daklamellen vanop je smartphone. Zo kan warme lucht tussen de openstaande lamellen ontsnappen, zit je bij regenweer beschut of geniet je met een volledig opengeschoven dak volop van het zonlicht of een fascinerende sterrenhemel. Een gepatenteerde technologie die Renson speciaal voor deze terrasoverkapping ontwikkelde, zorgt ervoor dat de lamellen feilloos roteren, openen en sluiten.


Je kan de Skye terrasoverkapping extra uitrusten met LED verlichting in de kolommen of op de profielen. Een designbalk met verwarmingselementen zorgt ervoor dat niemand kou hoeft te lijden en met je favoriete muziek uit de geïntegreerde speakers, hoef je buiten helemaal niet aan sfeer in te boeten. Ook windvaste screens, glazen schuifdeuren of schuifpanelen kunnen geïntegreerd worden om de zijkanten van de overkapping af te sluiten.

De Skye kan op verschillende manieren opgebouwd worden: vrijstaand, bevestigd tegen een buitengevel, ingebouwd of geïntegreerd tussen 2 muren. Alle bevestigingen, bedrading en verankeringen zijn onzichtbaar weggewerkt en de aluminium constructie is eindeloos personaliseerbaar in kleur en afmetingen.

Kom op vrijdag 23 september om 18:30 naar de voorstelling van de ‘Skye’ op het strand van Knokke-Heist .

Schrijf je in hier in

Info op www.renson-outdoor.be