Royal Botania – Ninix, de Elegante upgrade

De NINIX-collectie verrast in 2014 met twee toppers van formaat: een hoge barstoel en een bijpassende bartafel. Een mooie aanvulling voor deze reeks die ondertussen een iconische status heeft verworven. Zoals de overige modellen is ook deze hoge reeks beschikbaar in talrijke combinaties.

Het tafelframe zelf is in drie gelakte versies verkrijgbaar. Dat geldt ook voor het metaalwerk van de barkrukken, waarbij tevens kan gekozen worden uit 4 kleuren Batyline voor de bespanning van de rug en de zitting. De nieuwe uitbreiding is perfect geschikt om terras of woning up te graden.


De nieuwe kleurcombinatie, binnen de NINIX-collectie, verleidt het oog en prikkelt dezinnen. De warme tint van het zandkleurig gecoate frame in combinatie met de Pearl-Grey bekleding geven de zomer een extra touch. Comfortabele zitelementen en bijpassende bijzettafels laten zich als steeds eindeloos configureren. NINIX maakt van een buitenruimte een warme oase van rust en ontspanning.

Met NINIX Lounge wordt het terras de blikvanger van 2014. De sprekende vormgeving en minimalistische lijnvoering zorgen voor een exquise look. Dit lage Ninix ensemble brengt kleur in de zomer en geeft een nieuwe betekenis aan het eigentijdse genieten. Heerlijke combinaties van aluminium, glas, zandkleurig textiel en teak. NINIX Lounge is een natuurlijke ambiance van zuivere vormen en warme materialen.

 

WWW.ROYALBOTANIA.COM

WWW.TERRACEPLANNER.COM