Renault Trucks onthult zijn nieuwe Master Exclusive Red Edition

Bij het startsein van de verkoop van de nieuwe Master onthuld Renault Trucks daarbij een exclusieve lanceringseditie: de Master Red Edition. De Red Edition beschikt zoals de andere uitvoeringen over een nieuwe voorzijde, nieuw interieur, nieuwe motoren en een nieuw rijhulpsysteem, maar de Red edtion zal ook beschikken over de meest geavanceerde uitrusting.

De Nieuwe Master is verkrijgbaar met zes nieuwe dieselmotoren (Euro VI d-temp en Euro VI) van 130 pk tot maximaal 180 pk / 400 nm. Daarnaast is ook een elektrische variant beschikbaar met een motor van 57 kW. Alle dieselmotoren zijn uitgerust met Twin-Turbo technologie die een koppel bij laag toerental combineert met een hoog vermogen.


De Master Red Edition is beschikbaar in bestelwagenversie, chassis-cabine en cabine-laadvloer. Standaard is de Red Edition uitgerust met een 150 pk sterke Euro 6 d-temp motor. Aan de buitenzijde beschikt de Master over een verchroomde bovengrille en nieuwe full LED-koplampen. Aan de binnenzijde zijn de zetels voorzien met carbon bekleding en werden er verchroomde inzetstukken op de lucht- en klimaatregelingsknoppen geplaatst.

De Red Edition kan ook optioneel uitgerust worden met Advanced Emergeny Braking System, Rear View Assist, parkeerhulp en dodehoekdetectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *