Professionele Opendeurdagen Marcel Van Dyck & Arbor

Woensdag en donderdag 22 & 23 juni zullen Marcel Van Dyck Belgium nv en Arbor de handen in elkaar slaan en de deuren van hun aangrenzende bedrijven in Houtvenne openzetten tijdens hun Professionele Opendeurdagen.

Zowel op het bedrijfsterrein van Marcel Van Dyck als op het bomenimperium van Arbor zullen er machines uit het hele gamma aan u voorgesteld worden en zal u de kans krijgen om deze ook uit te testen zodat u zelf de kwaliteiten ervan kan ondervinden.


Gedurende de twee dagen zal u steeds te voet of door middel van rondleidingen met een huifkar met tractor de volledige sites van Marcel Van Dyck en Arbor kunnen bezichtigen. De rondleidingen zullen steeds een stop maken bij elke plaats waar demonstraties gehouden worden zodat u er geen enkele hoeft te missen.

Sprekersprogramma
Naast demonstraties is er een uitgebreid sprekersprogramma. Huub Hiddema komt praten over alternatieve onkruidbestrijdingen die volgens hem in de praktijk werken, Marc van Iersel deelt zijn specialisme op het gebied van micro-organismes in de bodem, Jan Hekman geeft uitleg over de levende bodem toegespitst op chemievrij sportveldenbeheer en beplanting, Ronnie Nijboer vertelt de geschiedenis achter de iepenziekte, Bernard Blareaux bespreekt de visuele controle van bomen, en Erik de Waele houdt een vurig pleidooi voor de juiste boom op de juiste plaats.
U vindt het volledige programma hier.

Vooraf inschrijven is verplicht.