Plopsa kiest Krinkels voor boomverzorging in pretparken [VIDEO]

De firma Krinkels uit Londerzeel is opnieuw uitverkozen door PLOPSA om de boomverzorging in de diverse Plopsa-parken in België en Duitsland de komende vijf jaar uit te voeren. Het betreft een contract voor onderzoek, adviesverlening en opvolging van het bomenbestand op deze parken.

Degelijke boomverzorging vergt een specifieke aanpak, know-how en aangepast materieel. Een specialiteit van Krinkels die PlattelandsTv in de kijker zet in de reeks Professioneel Groenbeheer. De videoreportage focust op het belang van bomen voor openbare domeinen en volgt medewerkers van ons boomverzorgingsteam tijdens hun werkzaamheden. Tot in de hoogste boomtoppen.


Krinkels is een algemene aannemer die al meer dan 40 jaar actief is in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. De oorsprong ligt in grootschalige beplantingswerken langs de autosnelwegen. In de loop der jaren werden activiteiten steeds verder uitgebreid met specialismen als vegetatieonderhoud langs waterwegen, boomonderzoek, bestrijding eikenprocessierups, groene daken enzovoorts. De verbreding van onze activiteiten in de wegenbouw heeft een aanzienlijke toename van de omzet als gevolg gehad.