© VTA - project Stijn Phlypo Tuindesign

Zakboek voor de klimaattuin | Koop nu mét korting!

Een nieuwe parel in de CG Concept bookshop: Zakboek voor de klimaattuin door Marc Verachtert en Bart Verelst, beide groenjournalisten en tuinexperts bij uitstek. Wie in maart bestelt, geniet van €5,- korting én gratis verzending!

Wat is een klimaattuin?

Een klimaattuin is een tuin heruitgevonden in functie van het nieuwe klimaat en de veranderende weersomstandigheden. De klimaattuin rekent af met met hitte, droogte, extreme wind en stortbuien. De tuin is klimaatvriendelijk, zonder dat de eigenaar moet inboeten op zijn of haar eigen genieten, zelfs tijdens de meest extreme zomerdagen.


Over Zakboek voor de klimaattuin

Het Zakboek voor de klimaattuin vertelt je alles over klimaatbewustzijn, zowel in kleine als grote tuinen. In het boek focussen de auteurs op wat belangrijk is voor de tuin van de toekomst: schaduw, klimaatadaptieve beplanting, biodiversiteit, spaarzaam omgaan met water en waterevacuatie. Één voor één dure termen, die niet langer afschrikken na het lezen van dit boek.

Dankzij het Zakboek voor de klimaattuin wordt het klimaatverhaal écht tastbaar. Aan de hand van een reeks voorbeelden, helpt het boek je op weg om je tuinbeleving te optimaliseren. Ook bij veranderende weersomstandigheden!


Bestel nu met €5,- korting én gratis verzending!

Samen gaan we voor klimaatvriendelijke tuinen. Dankzij de lezersactie van CG Concept betaal je €14,99 i.p.v. €19,99 én geniet je van gratis verzending.

Bestel hier Zakboek voor de klimaattuin en gebruik de kortingscode ‘KLIMAAT’. 

Zakboek voor de klimaattuin klimaatvriendelijke tuin klimaatbewust klimaatverandering klimaatopwarming planten tuinen bomen struiken bloemen regenval droogte hitte Marc Verachtert Bart Verelst tuin aanpassen groenprofessionals tips tuinaanleggers tuinaannemers tuinarchitecten korting bestellen gratis verzending nieuw boek bookshop boekenshop CG Concept magazine


Het Zakboek voor de klimaattuin werd geschreven door Marc Verachtert en Bart Verelst, beiden freelance groenjournalisten én medewerkers aan Rekad-magazines. Het boek zet aan tot het bijsturen van de tuin, zelf of met hulp van groenprofessionals. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit boek een standaardwerk voor de tuin van de toekomst!