Plantentuin Meise verkoopt Mijmerklokjes voor het goede doel

Plantentuin Meise verkoopt heel de maand december Mijmerklokjes voor het goede doel. Deze bloemetjes vol licht zullen van de Rozentuin een prachtige mijmerplek maken om even stil te staan en tot rust te komen.

 


Plantentuin Meise nodigt de bezoekers uit om licht te brengen in deze donkere dagen. De dagen worden korter en de mensen van wie we het meest houden, hebben we nu even niet zo dichtbij als we wensen. Plantentuin Meise roept de hulp in om een mooie mijmerplek te maken voor iedereen die het nu moeilijk heeft. Het streefdoel is om er 4000 te verkopen. Iedereen kan online één of meerdere Mijmerklokjes aankopen met zijn naam of persoonlijke boodschap erop. Deze verlichte meiklokjes zorgen heel de maand december voor een mooie mijmerplek in de Rozentuin: om tot rust te komen, te denken aan geliefden en vrienden die het moeilijk hebben, aan iemand die je moet missen, …

Bij aankoop van een Mijmerklokje slaan de bezoekers drie vliegen in één klap. Ze zorgen mee voor een prachtige plek om te mijmeren in de Plantentuin. Ze steunen het goede doel: Villa Veerkracht van UZ Brussel. En ze werken nu al mee aan een betoverende lichtinstallatie van het lichtevenement volgend jaar, WinterFloridylle 2021.