©Bosch Beton

Ontdek de veelzijdigheid van keerwanden

Bosch Beton wil een solide partner zijn voor haar klanten en in samenwerkingen. Al ruim vijftig jaar lang, zowel in binnen- als buitenland. Voorop staat samen te komen tot een duurzame keerwandoplossing op maat in welke situatie of uitdaging dan ook.

De Bosch Beton keerwanden zijn op diverse manieren toepasbaar. Of het nu gaat om een sleufsilo of opslag voor mest, schroot, zand, pulp of anderszins. Mogelijkheden om een inrit of parkeerplaats te creëren, als grond- of waterkering of om hoogteverschil op te vangen. Wat de vraag of het probleem ook is, hoe ingewikkeld ook, samen met Bosch Beton komt u tot de beste oplossing op maat voor uw situatie.


Ontdek de veelzijdigheid van de keerwanden van Bosch Beton.
©Bosch Beton

Keerwanden in de tuin of het park

Als u op zoek bent naar een stevige grondkering voor uw tuin, dan biedt een keerwand de ideale oplossing. De betonnen keerwanden van Bosch Beton zijn de perfecte oplossing om het hoogteverschil tussen uw tuin en de stoep te overbruggen. Ze dienen niet alleen als grondkering voor uw tuin, maar kunnen ook gebruikt worden als beschoeiing bij water of als erfafscheiding. Ook als tussenmuur werkt een wand prima. Mocht beton niet de gewenste sfeer geven voor uw tuin dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk of te voorzien van een coating.

De keerwanden van Bosch Beton zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar.
©Bosch Beton

Voor de bevordering van de biodiversiteit in de tuin zijn er ook bio-keerwanden beschikbaar als mooi alternatief. Planten kunnen geplaatst worden in de uitgespaarde ruimten, en ze trekken verschillende insecten aan door middel van insectenhotels.

Ontdek de veelzijdigheid van de keerwanden van Bosch Beton.
VOORTHUIZEN – Groei van planten in de nieuwe bioblokkeerwand ©Bosch Beton

Onderweg naar een cementvrije generatie

De duurzaamheidstransitie moet nu plaatsvinden als het aan Bosch Beton ligt. In 5 stappen willen zij doorwerken naar een cementvrije generatie keerwanden. Cementvrij produceren is dan ook het ultieme doel.

De volgende winst in het stappenplan naar een cementvrije generatie is geboekt, want inmiddels heeft Bosch Beton het derde generatie betonmengsel geïntroduceerd met een reductie van maar liefst 50% cement! Dit mengsel is per 1 februari 2023 de nieuwe standaard voor alle infra-toepassingen.

Uw solide partner in keerwanden

Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dat doen zij zowel in Nederland als in de landen daaromheen. Voor elke vraag bieden ze een keerwandoplossing op maat. Ze leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda om de footprint van Bosch Beton en van hun klanten zo klein mogelijk te maken. Zij werken toe naar een 100% circulaire productie van hun keerwanden in de toekomst. ‘Building a solid future’ is onze klantbelofte. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot een solide partner.

www.boschbeton.be

Het exterieur van Bosch Beton.
©Bosch Beton