Online-lezing Klimaatgericht ontwerpen

Kubiekeruimte organiseert op dinsdag 23 maart om 19u een online-lezing met Kenniscentrum tuin+ over klimaatgericht ontwerpen aan de hand van de casestudy klimaatwijk Don Bosco.

Het Kenniscentrum zal spreken over de rol van onderzoek in de landschapsarchitectuur en hoe het zelf die rol invult. Dat gebeurt aan de hand van een concrete case, klimaatwijk Don Bosco, uitgevoerd in opdracht van de provincie Vlaams-Brabant. In deze case ging het Kenniscentrum samen met studenten van de bacheloropleiding Landschaps- en tuinarchitectuur op zoek naar klimaatgerichte, integrale ontwerpoplossingen voor de wijk en werkte het een procesmatige aanpak uit om die oplossingen op het terrein te realiseren.
Sprekers zijn: Paul Verschueren (senior onderzoeker), Geert Meysmans(structureel onderzoeker) en Katrien Hoebeke (projectmedewerker).


Inschrijving door invulling van het INSCHRIJVINGSFORMULIER 
De lezing gebeurt met Teams. De link met toegang tot de lezing wordt bezorgd op de dag van de lezing na inschrijving en betaling van het eventuele inschrijvingsgeld.  De lezing zal opgenomen worden.

Meer info: info@kubiekeruimte.be