Delta Light / Nieuwe outdoor collectie geeft buitenruimte extra comfort en sfeer

Of je nu voor subtiele lichtpatronen op je terras kiest, een theatraal effect in de tuin wilt of graag speelt met lichtlijnen op een wandelpad… De doordachte buitenverlichting van Delta Light® zet architectuur en natuur stijlvol in de kijker. Dat bewijst ook de nieuwe collectie outdoor armaturen, die eindeloze mogelijkheden aanreikt voor meer sfeer, meer comfort en meer veiligheid.

Als specialist in designverlichting wil Delta Light ook buiten een aangename en discrete lichtscene creëren. Die visie vind je terug in de nieuwe outdoor collectie van Delta Light, waar technologie, topkwaliteit en design samenkomen. Dat vertaalt zich concreet in heel wat mogelijkheden om in de tuin met verlichting te spelen, om sfeer, diepte en functie te creëren. Zo lenen de nieuwste armaturen zich knap om muren en structuren tot leven te brengen, om paden en gevels te verlichten, om bomen en beplanting te accentueren of om je veilig de weg te wijzen in het donker.


• Backspace II
Met zijn slanke vormgeving is Backspace II een lust voor het oog. De strakke aluminium behuizing is afgewerkt met gezandstraald polycarbonaat om verblinding te voorkomen én het lichteffect op de muur te verzachten. Het resultaat is een aangename, sfeervolle uitstraling waarbij je kan spelen met kleurcombinaties. Delta Light geeft je de keuze uit twee tinten, grijs en donkergrijs. De wandlamp kan je horizontaal of verticaal installeren, voor het gewenste lichteffect op de muur.

• Walker II
Walker II splitst als het ware het licht open. Vanuit één lichtbron laat dit ontwerp zijn licht schijnen in twee richtingen, om zo een dubbel lichteffect te creëren op de ondergrond. Dat kan zowel je terras zijn, als een oprit of wandelpad, want Walker II leent zich bij uitstek om een richtlijn uit te zetten. Delta Light brengt deze nieuwkomer uit in verschillende maten en hoogtes en in meerdere kleurcombinaties, zodat je onderling kan combineren tot de perfecte setting.

• Skov
Ook Skov gidst je buiten graag rond. De armatuur trekt de aandacht door haar slanke vormgeving, met slechts 32 mm dikte voor een opbouw-wandtoepassing met geïntegreerde voeding. De combinatie van een verzonken led-array met het specifieke design van Skov creëert duidelijke zichtbaarheid langs trap of tuinpad, zonder opdringerig te zijn voor de voorbijganger. Het licht dat zachtjes op de sluier van Skov valt, geeft een discreet lichteffect om je de weg te wijzen.

• Kix 
Flexibel, subtiel, elegant én krachtig: zo laat Kix zich graag omschrijven. Want ondanks zijn onopvallende look blinkt Kix uit in lichteffect en -kwaliteit. Bovendien is Kix gemakkelijk en flexibel te gebruiken dankzij de verstelbare kop, ontworpen om optimale koeling te bieden én verblinding tegen te gaan. Precies dankzij deze beweeglijkheid is Kix ideaal voor wandelpaden, om bomen te accentueren, of een gevel of tuinelement uit te lichten.

Delta Light brengt Kix uit als wandversie, op paal of met pin. Naast de robuustere variant van Kix is er ook een S(mall)- en M(edium)-versie beschikbaar. Kix S combineert een powerled met een lens, wat resulteert in een mooie lichtbundel van 10°. Alle modellen hebben een IP65-classificatie en zijn verkrijgbaar in alu grijs of donkergrijs.

• Spy 39 W 
Minimalisme, functionaliteit en veelzijdigheid typeren al langer de succesvolle Spy-collectie van Delta Light. Deze reeks is ontworpen om aan tal van verlichtingseisen te voldoen en is een ideale oplossing voor accentverlichting. Met de toevoeging van Spy 39 W kan de Spy-familie nu ook buitenshuis haar licht laten schijnen. De outdoor wandlamp brengt elegantie en finesse samen in een slanke buisvorm. Spy 39 W is verkrijgbaar als minimalistische armatuur (direct of direct-indirect) met opvallend lichteffect om je buitenruimte instant karakter te geven.

• Outliner  
Van een enkele armatuur tot een op maat gemaakt profiel in de lengte: Outliner is ontworpen als een onopvallende lineaire oplossing die voorzichtig zijn licht laat stralen op het oppervlak. Ideaal als omtrekverlichting voor paden, terrassen, een parkeerplaats of een doorgang in je tuin.

• Logic 
Met de Logic-serie heeft Delta Light een complete familie van water- en schokbestendige verlichtingsarmaturen in huis. De nieuwste aanwinst, Logic 40, is een minimalistische inbouwspot met een diameter van slechts 40 mm. Met zijn kleine stralingshoek van 15° kan hij als accentverlichting perfect architectonische details accentueren. Logic 40 is verkrijgbaar met rand of zonder, voor een nog strakkere look. Dankzij de verschillende reflectoropties kan Logic 40 worden ingezet om bomen of beelden in de kijker te zetten, gevels of grote tuinelementen te verlichten, diepte te creëren of de juiste richting langs paden en opritten aan te geven.