Nationale Groendag

Op 23 september zal stedenbouwkundige Shyan Khandekar de keynote verzorgen tijdens de Nationale Groendag in Bergen op Zoom, de groenste stad van Nederland.

Als oprichter van Khandekar Stadsontwerp en Landschapsarchitectuur bv, heeft Shyam Khandekar in de afgelopen vijfentwintig jaar aan zeer diverse opdrachten gewerkt met een groot aantal gerealiseerde projecten als resultaat.


Shyam is geboren in India, afgestudeerd aan de TU Delft (Stedenbouw) , behaalde zijn Masters degree aan de Manchester University  en studeerde af aan de  prestigieuze IIT Kharagpur (India). Hij woont met zijn Nederlandse echtgenote in Nederland.

Groen Verbindt
Tijdens de Nationale Groendag zoomt hij in op de waarde van groen voor de leefomgeving op zowel economisch en maatschappelijk gebied alsook als het gaat om oplossingen op klimatologisch en ecologisch gebied. Deze onderwerpen sluiten aan op het thema ‘Groen Verbindt’ van de Nationale Groendag.

De Nationale Groendag is de optimale gelegenheid om kennis te vergaren voor politici en bestuurders die de maatschappelijke en economische waarde van groen willen implementeren in het beleid voor de komende jaren. De Nationale Groendag wordt georganiseerd door de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), het ministerie van Economische Zaken en Entente Florale Nederland.