Kies zelf de beste tuinafsluiting

Betafence lanceerde onlangs de simulator, een applicatie voor tablets én pc’s voor het visualiseren van Betafence-producten in de omgeving van de gebruiker. Schanskorven, een afsluiting op rollen of eentje met panelen? Dankzij deze app weet u in geen tijd welke omheining het best beantwoordt aan de behoeften van u en uw gezin.

Neem een foto met de app, voeg een type afsluiting toe en bepaal aan de hand van twee punten waar ze moet geplaatst worden. De app tekent de afsluiting, berekent de hoogte en het aantal panelen. U krijgt een aantal opties: kleur, afmetingen, links of rechts uitgelijnd, met of zonder bovenbuis, …


Voor wie het liever bij papier houdt, heeft Betafence een handige folder. De nieuwe productwijzer is een overzichtelijke handleiding voor de consument die een residentiële afsluiting wil plaatsen.

Ook hier wordt een onderscheid gemaakt tussen tuingaas op rollen, draadpanelen of gevulde wanden en schanskorven. Via een aantal basiscriteria maakt u een eerste selectie. Hebt u bepaald wat uw vereisten zijn op vlak van stevig- en vormvastheid, design en kleur, privacy, installatiegemak, soort toepassing, garantie en budget? Dan vindt u verder in de brochure snel de nodige informatie per product terug.

www.betafence-acties.be/be/app-simulator-afsluiting