Kärcher / De beste draadloze apparaten voor professionals in parken, tuinen en bos

Buiten houdt het werk nooit op. Elke dag, in alle seizoenen. Groenonderhoud, snoeien, schoonmaken van machines. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle taken. Individueel of professioneel, wat uw toepassing ook is, u vindt het passende apparaat met de juiste accessoires. Er zijn batterijen – en er is Kärcher Battery Universe. Profiteer van de voordelen van onze batterijoplossingen.

FLEXIBILITEIT – Met onze draadloze apparaten werkt u zelfstandiger, productiever en veiliger. Schakel de tool in en ga aan de slag. Zonder stroomkabel. Onafhankelijk van stopcontacten. Geen verstrikte kabels of struikelgevaar.


PURE POWER – Geen brandstof meer, maar elektriciteit. Onze elektromotoren leveren het volledige vermogen tegen een veel hoger rendement dan verbrandingsmotoren.

GEZONDER EN VRIENDELIJKER – Zorg voor uw gezondheid en ons milieu. De afwezigheid van uitlaatgassen en lage trillingen maken het werk gezonder, duurzamer en stiller. Je wordt overwonnen.

Schakel van bladblazer naar heggenschaar of maaier en neem de batterij gewoon mee.

Met Kärcher Outdoor Power Equipment zijn alle accu’s in het 36 volt-bereik geschikt voor alle apparaten. Ze zijn dus altijd klaar voor gebruik. Stil, ergonomisch en comfortabel, onze draadloze apparaten bieden ook uitzonderlijke prestaties en autonomie, voor optimale resultaten bij elke toepassing. Profiteer van de kwaliteit van Kärcher: apparaten die voldoen aan de hoogste eisen en uw individuele behoeften en daarom perfect geschikt zijn voor alle professionele tuinonderhoudswerkzaamheden.

FLEXIBEL, KRACHTIG EN SNOERLOOS: EINDELOZE MOGELIJKHEDEN!

Zowel de hoogwaardige lithium-ioncellen als de perfect op elkaar afgestemde elektronische componenten maken de Kärcher-batterijen bijzonder krachtig.

Zonder lastige kabels, bieden deze batterij-aangedreven toestellen een maximale bewegingsvrijheid en zijn ze in een handomdraai klaar voor gebruik. Dankzij de innovatieve Kärcher Real Time technologie, kan de status van de batterij op elk moment en in een oogopslag worden gecontroleerd : het geïntegreerde LCD-scherm toont het aantal minuten waarin u het werk nog kan verderzetten met de huidige batterij. En op de lader, toont het scherm van de batterij de resterende laadtijd op de minuut precies.

Het 36 V Kärcher Battery Power+ batterijplatform biedt voldoende kracht voor krachtige apparaten die gebruikt kunnen worden voor de reiniging van grote oppervlakken en voor professioneel groenonderhoud. De apparaten uit dit platform zijn compatibel met alle 36 V Kärcher Battery Power+ batterijen in 6,0 en 7,5 Ah en de 36 V Kärcher Battery Power batterijen (2,5 Ah en 5,0 Ah). Met één batterij kunt u afwisselend Kärcher batterijtoestellen bedienen, zoals de gazontrimmers, hogedrukreinigers of heggenscharen, stof-/waterzuigers en stofzuigers. Voor de hoogste eisen aan flexibiliteit, mobiliteit en kracht.