©Van Dyck

Alle machines voor tuin, park, land- en bosbouw en wegenonderhoud

Wie goed werk wil leveren, moet een beroep kunnen doen op degelijke en betrouwbare machines, zeker voor het onderhoud van tuinen en parken en in de land- en bosbouw.


Hiervoor is een gespecialiseerde leverancier nodig en die vind je in Van Dyck Marcel Belgium NV. Vanuit Houtvenne, in de provincie Antwerpen, biedt dit bedrijf een breed gamma machines aan voor particulieren, professionelen, steden en gemeenten. Het gaat letterlijk van machines voor straatreiniging, groenzorg, onkruidbestrijding tot zelfs winterdienst en wegenonderhoud.

Zij hebben beslist de geschikte machine in huis voor werkzaamheden zoals,maaien, gazononderhoud, snoeien en trimmen, hout- en bladverwerking, grondbewerking, onkruidbestrijding, vegen en reinigen en sneeuw- en ijzelbestrijding.

“Voor elke job de juiste machine”

“Dat onze firma uitgroeide tot een toonaangevende waarde in de sector is geen toeval”, geeft CEO Joël Van Dyck mee. “Hiervoor volstaat het te kijken naar wat we zoal aanbieden. Belangrijk om te onthouden, is dat we dankzij ons ruime aanbod voor elke job de juiste machine hebben, maar dat het daar niet bij stopt. We begeleiden de klant bij het gebruik namelijk ook nog eens maximaal dankzij onze expertise. Die expertise is mogelijk zelfs onze grootste sterkte: Van Dyck fungeert immers als een waar kennisplatform, waar ervaringen van vele vakmensen samenvallen. Deze knowhow, een samengaan van eigen kennis en die van onze fabrikanten, stelt ons in staat om de klant optimaal te adviseren en te begeleiden tijdens het keuze- en koopproces.”

“Wij menen dat een machine een wezenlijke bijdrage moet leveren aan het bedrijf van de klant. Daarom stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat hij of zij de meest rendabele en meest productieve keuze maakt.”

Marcel Van Dyck Belgium NV Grillo CG Concept Jaarboek 2020 machines tuinbouw parkbouw bosbouw landbouw wegenonderhoud leverancier particulieren professionelen steden gemeenten Houtvenne maaien gazononderhoud snoeien trimmen houtverwerking bladverwerking grondbewerking onkruidbestrijding reinigen

Optimaliseren exploitatiekosten

Tijdens het hele aanschaffingsproces bekijkt Van Dyck Marcel NV uiteraard ook hoe de exploitatiekosten geminimaliseerd kunnen worden. In de praktijk betekent dit dat men topprioriteit geeft aan het beperken en zo kort mogelijk houden van stilstanden. Hiervoor beschikt de onderneming over een efficiënte naverkoopdienst, met de nodige vakmensen en met een uitgebreid wisselstukkenmagazijn, waar de bereidheid om de klant om het even waar en wanneer bij te staan, centraal staat. “Front-, zit-, loop-, zero turn-, fairway-, bermmaaiers… wij hebben de best presterende in hun categorie, in alle maten en voor alle oppervlakken. Want meer dan ooit is en blijft Van Dyck dé grasspecialist”, besluit Joël Van Dyck.

“Vergeet ons grote gamma aan machines voor de verwerking van hout en blad niet. Daaronder horen de meest gerenommeerde merken van onder andere houthakselaars, stronkenfrezen, houtklievers, houtzaagmachines, bladzuigers en -blazers.”

Meer weten? www.vandyck.be

Marcel Van Dyck Belgium NV Grillo CG Concept Jaarboek 2020 machines tuinbouw parkbouw bosbouw landbouw wegenonderhoud leverancier particulieren professionelen steden gemeenten Houtvenne maaien gazononderhoud snoeien trimmen houtverwerking bladverwerking grondbewerking onkruidbestrijding reinigen