©Firma Thomas

Innovatieve oplossingen voor grasonderhoud: Redexim’s RINK topdressers

Als wereldmarktleider in machines voor sportvelden en golfbanen, heeft Redexim sinds 1980 de standaard gezet met de Verti Drain. Onder de merknaam RINK presenteert Redexim een reeks geavanceerde topdressing-machines, essentieel voor optimaal grasonderhoud.

Rink DS800

De DS800-schijvenstrooier verdeelt moeiteloos diverse materialen. Met een geïntegreerde transportband wordt nat of droog materiaal naar de achterkant van de machine gebracht voor nauwkeurige verspreiding. Verstelbare strooibreedte en -dikte zijn eenvoudig te regelen vanaf de bestuurdersstoel. Geschikt voor verschillende werktuigendragers.


Rink DS1200

De DS1200 is ontworpen voor het strooien van fijnkorrelige materialen zoals zand over een bereik van 12 meter. Met een interne transportband en automatische achterklep biedt deze schijvenstrooier precisie en efficiëntie. Onafhankelijk regelbare hydraulische motoren voor de spinners en transportband zorgen voor een optimale aanpassing aan de werkzaamheden.

Rink DS1600

Voor het verspreiden van fijnkorrelige materialen tot 14 meter biedt de DS1600 dezelfde precisie, maar met extra capaciteit. Elektronische besturing vanaf de bestuurdersstoel maakt het starten, stoppen en aanpassen van snelheid en strooibreedte moeiteloos.

Rink DS3100

De DS3100 is ideaal voor het strooien van fijnkorrelige materialen over een bereik van 12 meter. Met een automatische achterklep, afzonderlijk aangedreven strooischijven en traploos instelbare snelheden, biedt deze machine nauwkeurige controle. 

Rink DS3800

Ontworpen voor het strooien van fijnkorrelige materialen tot 12 meter, biedt de DS3800 dezelfde precisie als zijn voorgangers. Automatische achterklep, afzonderlijke aandrijving van strooischijven en traploos instelbare snelheden zorgen voor efficiënt grasonderhoud.

Drie types bedieningsmodules: 

1.  Rink DS The Analog Flow Control: dit is de nieuwe standaardcontroller die de manuele bowdenkabelbediening vervangt.

2.  Rink DS Hybrid Redexim biedt de ‘PotiPro Compact’ aan als nieuwe controller voor de Rink DS Hybrid.

3.  Rink DS Hybrid Redexim lanceert de ‘Vision X’ controller als derde en meest geavanceerde bedieningsmodule voor de Rink DS Hybrid en Rink DS.

Deze drie bedieningsmodules worden aangeboden om gebruiksgemak en efficiëntie te verhogen tijdens het werken met de Redexim Rink DS-machines. De machines uitgerust met een ‘PotiPro Compact’-bediening kunnen voorzien worden van de ‘Vision X’-bediening en andersom.

Redexim’s RINK topdressers bieden state of the art functionaliteit voor elke stap in het grasonderhoudsproces. Firma Thomas staat als invoerder van Redexim voor de BELUX in voor verkoop en service voor het complete gamma.

www.firmathomas.be

  • Innovatieve oplossingen voor grasonderhoud: Redexim's RINK topdressers
  • Innovatieve oplossingen voor grasonderhoud: Redexim's RINK topdressers
  • Innovatieve oplossingen voor grasonderhoud: Redexim's RINK topdressers